No SSO cookie

Hyundai a înregistrat vânzări record la nivel european, în prima jumătate a anului 2015

voteaza
(0/ 0)
Hyundai a înregistrat vânzări record la nivel european, în prima jumătate a anului 2015
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a prezentat rezultatele pentru un semestru record în Europa, volumul înmatriculărilor de autovehicule noi atingând valoarea de 237.221 de unitati, în prima jumătate a anului curent.

 
 

Majorarea semnificativă a cererii pentru noile modele ale gamei (i20, i30 și i40) a condus la o evoluție remarcabilă, Hyundai înregistrând o creștere cu peste 8% față de aceeași perioadă a anului trecut (219.373 unități înmatriculate), depășind totodată și cel mai bun semestru din 2012.

new_i30__1

 

Urmărind proiectul “Product Momentum”, care susține dezvoltarea mărcii în viitor, compania va reînnoi, pe parcursul anului 2015, 80% dintre unitățile gamei comercializate în Europa. Printre noile modele se numără i20, care include acum și o versiune Coupe, precum și i30, care propune pentru prima dată o versiune Turbo. Noul model i40 a generat, de asemenea, un interes crescut în randul clienților din Europa.

new_i40_6

 

La nivel semestrial, în prima jumătate a anului curent, Hyundai a deținut o cotă de 3.2% din piața europeană la nivelul înmatriculărilor de autoturisme, similară cu cea deținută în aceeași perioadă a anului trecut. Peste 90% dintre autovehiculele Hyundai comercializate la nivel european sunt concepute, dezvoltate și testate în Europa, pentru a răspunde nevoilor clienților din aceasta zonă, iar 90% dintre acestea sunt produse în cele două uzine din regiune: Cehia și Turcia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2272 :: 22.16MB