No SSO cookie
Cifra de afaceri și profitul operațional Porsche au crescut
Noutati-auto

În primele nouă luni ale anului 2017, Porsche AG și-a crescut profitul operațional, cifra de afaceri, livrările și numărul de angajați. Profitul operațional a avansat cu 5%, la 3,0 miliarde de euro, în timp ce cifra de afaceri a crescut cu 4%, până la 17,1 miliarde de euro. Marja de profit se ridică la 17,6%. În primele trei trimestre ale anului 2017, numărul de livrări a crescut cu 4%, la 185.898 de vehicule. Echipa Porsche s-a mărit, de asemenea, cu 8%, până la 29.284 de angajați.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Un joint venture între producătorii de automobile face posibilă mobilitatea electrică pe distanțe lungi
Noutati-auto

BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company și Volkswagen Group, cu Audi și Porsche, au anunțat astăzi lansarea IONITY – un joint venture care va dezvolta și implementa o rețea de încărcare de înaltă putere (HPC) pentru vehiculele electrice din întreaga Europă. Prin lansarea a aproximativ 400 de stații HPC până în 2020, IONITY va facilita călătoriile pe distanțe lungi, marcând un pas important pentru vehiculele electrice. Cu sediul în München, joint venture-ul este condus de Michael Hajesch – CEO și Marcus Groll – COO și are o echipă în creștere, care va ajunge la 50 de angajați până la începutul anului 2018.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Livrările Porsche au crescut cu 4% în primele trei trimestre ale anului
Noutati-auto

Tendința ascendentă continuă: în primele nouă luni ale anului, Porsche AG a livrat 185.898 de vehicule în întreaga lume, depășind cu 4% cifra de anul trecut.

Imagini (0) Data: 18 October 2017 Comentarii (0)

Mitsubishi Eclipse Cross expus în premieră în România
Noutati-auto

Eclipse Cross, primul model din noua generaţie de vehicule Mitsubishi Motors, se va afla în premieră în România în perioada 22 septembrie – 6 octombrie 2017. Este vorba despre un model unicat, de preproducţie, prezentat publicului din România cu 3 luni înainte de sosirea modelului de serie. Producţia de serie a modelului Eclipse Cross va demara în luna Octombrie, în Japonia, urmând ca primele unitaţi sa ajungă în România în luna Decembrie 2017.

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

FRANKFURT 2017: Porsche 911 GT3 cu pachetul Touring
Noutati-auto

Noul model din gama vehiculelor puriste Porsche: modelul 911 GT3 cu pachetul Touring va fi prezentat în cadrul celui de-al 67-lea Salon Internațional de Automobile (IAA), ce are loc în perioada 12 - 24 septembrie 2017, la Frankfurt.

Imagini (6) Data: 12 September 2017 Comentarii (0)

S-a lansat primul serviciu de car sharing din România cu mașini exclusiv electrice
Noutati-auto

CASA AUTO a anunțat la Iași primul serviciu de car sharing din România care va utiliza exclusiv vehicule electrice. CASA AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din județul Iași, distribuitor pentru 10 mărci auto, deținător al mai multor clădiri de birouri de clasă A și al unui parc logistic.

Imagini (12) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Audi urmărește optimizarea timpului petrecut în mașinile robot
Noutati-auto

Cum ar trebui să fie experiența condusului autonom într-o mașină premium? Audi urmăreșe să răspundă la această întrebare alături de Institutul Fraunhofer pentru Inginerie Industrială IAO. În simulatorul futurist de condus, experții în interacțiunea dintre oameni și mașini au investigat de exemplu cum poate interiorul unei mașini să devină un spațiu de lucru perfect. Concluziile au fost folosite de către producătorul auto pentru a optimiza configurarea personală a interiorului vehiculelor din viitor. Cooperarea este parte a proiectului "25th Hour".

Imagini (36) Data: 5 August 2017 Comentarii (0)

Romania Rally Challenge 2017: prima competiție de regularitate pentru mașini electrice
Noutati-auto

Romania Rally Challenge, eveniment dedicat vehiculelor istorice și mașinilor de curse, include acum și o clasă specială dedicată mașinilor electrice. La evenimentul programat în perioada 17 – 19 august se pot înscrie astfel participanți cu orice tip de mașină complet electrică, indiferent de anul de fabricație.

Imagini (0) Data: 1 August 2017 Comentarii (0)

Noul Panamera Sport Turismo a intrat în producție de serie
Noutati-auto

Producția de serie a noului Panamera Sport Turismo a început la fabrica Porsche din Leipzig. Primele vehicule pentru clienți au trecut cu succes de producția caroseriei, vopsire și asamblare.

Imagini (14) Data: 25 July 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Opel Crossland X
Noutati-auto

După prezentarea sa în premieră la începutul lunii februarie, acest model de crossover versatil de oraș este al doilea membru care se alătură familiei Opel X din segmentul B, pe lângă cel mai bine vândut model, sportivul Mokka X. Cel de-al treilea membru, modelul mai mare Grandland X, va fi lansat în decursul acestui an în clasa autovehiculelor compacte (segmentul C).

Imagini (12) Data: 22 May 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2135 :: 18.94MB