No SSO cookie
1,3 milioane autoturisme Mercedes, rechemate la service
Noutati-auto

Constructorul auto german DaimlerChrysler AG a anuntat ca va rechema la service aproximativ 1,3 milioane autoturisme Mercedes vandute in intrega lume, din cauza unor probleme tehnice la dinam, circuitul electric si la sistemul de franare, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 1 April 2005 Comentarii (0)

Tipuri de cutii automate si lucruri inedite despre acestea
Noutati-auto

Oricat de inversunati ar fi iubitorii masinilor cu transmisie manuala, cutiile automate castiga teren. In ultimii ani, cei de la Dacia au dezvoltat un sistem de schimbare a vitezelor care nu mai implica interventia omului, iar cei care se orienteaza spre cutii care sa le permita sa stea tot timpul cu ambele maini pe volan sunt din ce in ce mai multi.

Imagini (0) Data: 24 September 2018 Comentarii (0)

Noua gamă de bujii de aprindere BERU Iridium
Noutati-auto

Noile bujii cu iridiu completează gama de sisteme de aprindere BERU, oferind durabilitate sporită, performanță, consum redus de combustibil și reducerea emisiilor poluante

Imagini (0) Data: 22 June 2017 Comentarii (0)

Cum putem sa imbunatatim sistemul audio al masinii?
Noutati-auto

Sistemele audio stock ale masinilor nu sunt de fiecare data o solutie prea buna. Poate ca pentru majoritatea nu ar fi o problema, caci este suficient sa produca un zgomot incat sa se auda stirile sau melodia preferata.

Imagini (0) Data: 15 June 2017 Comentarii (0)

Seria 90 de la Volvo a primit actualizări de ultimă generație
Noutati-auto

Volvo Cars a anunțat mai multe actualizări importante pentru automobilele sale din seria 90, oferind noi îmbunătățiri în ceea ce privește securitatea, sistemul de propulsie și conectivitatea.

Imagini (25) Data: 29 November 2016 Comentarii (0)

Tipuri de difuzoare auto! Tu stii de care ai nevoie?
Noutati-auto

Difuzoarele auto sunt un dar de la producatorii de sisteme audio. Fara ele ne-am plictisi la cozile parca infinite de la semafoare.

Imagini (4) Data: 16 November 2016 Comentarii (0)

Detalii complete: MINI John Cooper Works Clubman ALL4
Noutati-auto

Ca o noutate, cel mai puternic motor ce a echipat vreodată un MINI este combinat cu cea mai recentă versiune a sistemului de tracţiune integrală ALL4. MINI John Cooper Works Clubman vine cu o putere maximă de 231 CP şi un cuplu maxim de 350 Nm, realizând un timp de 6,3 secunde până la 100 km/h.

Imagini (18) Data: 26 September 2016 Comentarii (0)

Bridgestone a prezentat în România anvelopele de vară 2016
Noutati-auto

Anvelopele sunt importante pentru că ele reprezintă singura parte a sistemului de siguranţă al maşinii dvs. care intră în contact efectiv cu drumul.

Imagini (0) Data: 1 April 2016 Comentarii (0)

BMW răspunde acuzațiilor de manipulare a emisiilor
Noutati-auto

Cei de la BMW Group au anunțat public faptul că nu manipulează sau influenţează vreun test de emisii și că respectă cerinţele legale din fiecare ţară şi îndeplinesc toate cerinţele locale de testare. Cu alte cuvinte, sistemele de tratare a evacuării sunt active indiferent dacă se rulează pe un banc de teste sau se conduce pe drum.

Imagini (0) Data: 28 September 2015 Comentarii (0)

Primele informații oficiale despre BMW Seria 7 2016 G11/G12
Noutati-auto

Noul Seria 7 va dispune de tehnologii inovatoare în domeniul designului ultrauşor, a sistemului de propulsie, a şasiului, a sistemului de operare şi a conectivităţii inteligente. Noul BMW Seria 7 vine să impună noi standarde în ceea ce priveşte dinamica şi confortul călătoriei, sistemele de asistare şi comunciare cu conducătorul atuo, dar şi soluţiile de construcţie ultrauşoară, marcând debutul BMW EfficientLightweight.

Imagini (73) Data: 18 April 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2120 :: 19.04MB