No SSO cookie

Bridgestone a prezentat în România anvelopele de vară 2016

voteaza
(0/ 0)
Bridgestone a prezentat în România anvelopele de vară 2016
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anvelopele sunt importante pentru că ele reprezintă singura parte a sistemului de siguranţă al maşinii dvs. care intră în contact efectiv cu drumul.

 
 

Anvelopa Potenza S001, cu o proiectare extrem de avansată, oferă o putere senzaţională, un control de precizie şi performanţe cu adevărat sportive, pe carosabil ud sau uscat. Oferind şi un nivel excelent de confort şi de eficienţă, această anvelopă redefineşte termenul de „înaltă performanţă”.

bridgestone__5_

 

Duceţi mai departe pasiunea pentru şofat datorită performanţei incredibile a anvelopei Potenza Adrenalin RE002. Simţiţi puterea fiecărui viraj al circuitului urban mulţumită reacţiei precise a direcţiei şi stabilităţii extreme la viteză ridicată a acestei anvelope inovatoare.

Turanza T001 este o anvelopă proiectată să ofere cele mai ridicate standarde de siguranţă, confort şi eficienţă, kilometru după kilometru. Astfel că dvs. şi cei dragi dvs. vă puteţi relaxa şi vă puteţi bucura de călătorie cu liniştea sufletească pe care o meritaţi.

bridgestone__6_

 

Conduceţi foarte mult. De aceea gama Ecopia de la Bridgestone reprezintă o diferenţă atât de mare. Nu numai pentru buzunarul dvs., ci şi pentru mediu. Oferind un echilibru excelent între stabilitate, durabilitate şi economie, anvelopele Ecopia vă ajută să reduceţi consumul de carburant şi emisiile poluante, beneficiind în acelaşi timp de confortul şi manevrabilitatea lină pe care le aşteptaţi de la o anvelopă Bridgestone premium. Călătoriţi uşor, dar sigur cu Ecopia.

ecopia_ep150

 

Nu se ştie niciodată ce apare după colţ. De aceea, gama Dueler de la Bridgestone are grijă să fiţi pregătiţi pentru orice. Anvelopa Dueler H/P Sport este proiectată pentru a corespunde celor mai solicitante condiţii şi a corespunde cu aşteptările şoferilor prin performanţe precise şi veritabile ajustate cu siguranţa, durabilitatea şi confortul.

dueler_hp_sport_01

 

Vreți să rămâneți cu mai mulți bani în buzunar? Începeți cu lucrurile mărunte! Cu noul Duravis R660 vă puteți asigura un cost total mic per kilometru datorită distanței excelente parcurse, durabilității ridicate și performanței foarte bune pe carosabil umed. Pentru lucrări sigure, fiabile și rentabile, Duravis este alegerea evidentă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1767 :: 17.79MB