No SSO cookie
VIDEO: Iata cum accelereaza puternicul Lexus LFA!
Noutati-auto

Lexus a lansat un video care prezinta cat este de eficient sistemul Launch Control pe modelul LFA. Acesta este primul supercar creat de japonezi si este dotat cu un propulsor V10 de 4.8 litri capabil sa dezvolte 552 CP.

Imagini (1) Data: 20 February 2011 Comentarii (0)

Noul Range Rover hibrid va debuta la Geneva
Noutati-auto

Land Rover a declarat ca va prezenta oficial noul Range Rover_e in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Prototipul functioneaza pe baza unui sistem hibrid format dintr-un propulsor diesel si un motor electric.

Imagini (4) Data: 17 February 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Honda Jazz prezentat in detaliu
Noutati-auto

Honda a lansat o noua serie de imagini si informatii cu privire la noul Jazz si Jazz Hybrid. Acesta este primul model din segmentul B care a primit un sistem hibrid. Noul Honda Jazz a debutat oficial la Salonul Auto de la Paris in 2010.

Imagini (56) Data: 17 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Porsche Panamera S Hybrid in actiune
Noutati-auto

La scurt timp dupa ce a oferit primele imagini si informatii cu privire la noul Panamera S Hybrid, Porsche a lansat un scurt video care prezinta noul model in actiune si modul de functionare a sistemului hibrid.

Imagini (1) Data: 17 February 2011 Comentarii (0)

Vettel: Greu cu eleronul si cu sistemul KERS
Formula 1

Sebastian Vettel s-a declarat multumit la finele zilei a treia de teste de la Jerez, spunand in acelasi timp ca inca nu s-a obisnuit cu noul eleron spate si cu sistemul KERS, acestea fiind mai dificile de manevrat si necesitand mult exercitiu.

Imagini (1) Data: 13 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Prima competitie de drifturi cu tricicleta din lume
Noutati-auto

Drifturile sunt realizate de obicei cu o masina puternica cu tractiune spate. Un grup de pasionati din Noua Zeelanda a inventat un nou sport, driftul cu triciclete. Aceste triciclete sunt putin modificate, iar sistemul de propulsie este o combinatie de gravitatie si drumuri in panta.

Imagini (1) Data: 4 February 2011 Comentarii (0)

GALERIE VIDEO: Nissan GT-R 2011 vs Nissan GT-R 2010
Noutati-auto

Video-urile de mai jos prezinta avantajul detinerii unui Nissan GT-R dotat cu sistemul Launch Control. Acest sistem a fost reintrodus pe modelul 2011, model dotat cu un propulsor V6 de 530 CP. Noul sistem permite o pornire de pe loc la 4.000 rpm de patru ori consecutiv, dupa care Launch Control-ul se dezactiveaza pentru a proteja transmisia.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Top Gear testeaza modelul Skoda Yeti
Noutati-auto

Top Gear a testat in noul episod crossoverul Skoda Yeti. Modelul ceh este testat din punct de vedere al vitezei, spatiului, rezistentei materialelor si capacitatilor de off-roader. Jeremy Clarkson a tinut sa testeze chiar si calitatea sistemului de climatizare.

Imagini (1) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

Noi imagini cu modelul Ferrari FF
Noutati-auto

Ferrari a lansat noi imagini cu primul model break produs de scuderia italiana. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in martie si este primul model care primeste noul sistem de tractiune integrala 4RM.

Imagini (5) Data: 25 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Conceptul Ford Vertrek prezentat in detaliu
Noutati-auto

Conceptul Ford Vertrek prefigureaza noua generatie a SUV-ul Kuga. Acesta a fost prezentat in cadrl Salonului Auto de la Detroit si ar putea reprezenta noul SUV global Ford. Vertrek va primi noile propulsoare EcoBoost si Duratork si un sistem start and stop care sa reduca consumul de carburant si emisiile.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1344 :: 15.26MB