No SSO cookie
VIDEO: Noul Audi RS3 Sportback face ravagii pe zapada
Noutati-auto

Audi a lansat un nou video cu puternicul RS3 Sportback. Acesta este filmat pe un circuit inchis acoperit cu zapada. Ideea principala este puterea noului model, dar si capacitatea sistemului quattro de a pastra aderenta in conditii extreme. Noul Audi RS3 Sportback este dotat cu un propulsor TFSI de 2.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 340 CP si un cuplu de 450 Nm. Pretul de achizitie este de aproximativ 50.000 de euro.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

Ford Mondeo primeste noul propulsor diesel 1.6 TDCI
Noutati-auto

Ford a anuntat in cadrul Salonului Auto din Belgia o serie de noutati in ceea ce priveste modelele Mondeo, S-Max si Galaxy. Acestea vor primi dotari noi precum sistemul Start and Stop, o noua transmisie manuala si un nou propulsor diesel.

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

GALERIE VIDEO: Noul Mercedes SLK prezentat in detaliu
Noutati-auto

Noul Mercedes SLK continua filozofia de design regasita pe modelul CLS. Partea frontala este una agresiva, dar in acelasi timp eleganta. Printre dotarile noului model amintim sistemul AirScarf care incalzeste gatul si capul, blocuri optice adaptive, o noua transmisie automata cu sapte rapoarte si noul plafon panoramic Magic Sky Roof.

Imagini (1) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

Noul Opel Astra EcoFlex primeste sistemul Start and Stop
Noutati-auto

Opel a decis sa imbunatateasca si mai mult consumul noului Astra Ecoflex, astfel ca noul model va dispune si de sistemul start and stop. Datorita implementarii acestui sistemul, consumul a scazut de la 4.1 litri la 3.9 litri/100 km.

Imagini (2) Data: 14 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes aniverseaza 26 de ani de 4Matic
Noutati-auto

Sistemul de tractiune integrala 4Matic implineste alaturi de alte sisteme precum ASR (acceleration skid control) si ASD (automatic locking differential) 26 de ani de existenta. Aceste sisteme au fost introduce de germani in 1986.

Imagini (1) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza noul BMW X3
Noutati-auto

Jurnalistii de la Autocar au supus noul BMW X3 la celebrul test de 90 de secunde. Noul BMW X3 urmeaza liniile vechiului X3, dar cu un design mai elegant si mai cursiv. BMW a dorit ca oamenii sa-si dea seama imediat ca este vorba de un X3 atunci cand il vad pe strada. Acesta a primit noul sistem de tractiune integrala adaptiva, sistem imprumutat de la noul BMW Seria 3.

Imagini (1) Data: 5 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Ford prezinta noul haion inteligent
Noutati-auto

Ford a lansat un nou video in care prezinta noul haion inteliligent. Noul Ford C-Max va fi primul model care va primi sistemul ingenios. Acesta are un senzor care detecteaza prezenta cheii, astfel ca atunci cand proprietarul isi misca piciorul sub bara spate, haionul se deschide automat.

Imagini (1) Data: 21 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Iata cum se livreaza un McLaren F1!
Noutati-auto

Dan Kennedy este unul dintre putinii posesori ai unui hypercar McLaren F1. Sotia acestuia a filmat momentul livrarii legendarului hypercar. Spre deosebire de vechile modele, actualul F1 ofera o protectie sonora sporita si dotari precum aer conditionat si sistem de navigatie.

Imagini (1) Data: 15 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: AutoExpress testeaza noul Honda Jazz hibrid
Noutati-auto

Noul Honda Jazz a debutat oficial la Paris in aceasta toamna. Modelul hibrid foloseste acelasi sistem ca si fratele mai mare Insight. Acesta este propulsat de un motor pe benzina de 1.3 litri capabil sa dezvolte 101 CP, iar motorul electric ofera si el un cuplu suplimentar de 78 Nm. Consumul declarat este de 4 litri/100 km.

Imagini (1) Data: 14 December 2010 Comentarii (0)

Volkswagen prezinta modelul Transporter Rockton 4Motion
Noutati-auto

Volkswagen continua sa-si extinda gama de modele, iar cea mai noua aparitie vine sub forma unui Transpoter de teren. Noul Rockton este dotat cu un sistem de tractiune integrala si diferential autoblocant.

Imagini (10) Data: 3 December 2010 Comentarii (4)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1462 :: 15.33MB