No SSO cookie
Honda lansează noul sistem i-ACC
Noutati-auto

Noua Honda CR-V va fi primul automobil din lume capabil să anticipeze intențiile participanților la trafic prin intermediul unui sistem inovator de control automat a vitezei de croazieră intitulat Intelligent Adaptive Cruise Control.

Imagini (0) Data: 14 January 2015 Comentarii (0)

Audi A7 Sportback: scurtă analiză a datelor despre noul model
Noutati-auto

La debutul modelului A7 în anul 2010, Audi impunea noi standarde în design-ul auto, expunând estetică atletică şi înaltă eleganţă. Graţie noilor motorizări, transmisii, faruri, blocuri optice spate şi sistemelor de infotainment, spaţiosul coupé în 5 uşi este acum mai puternic şi mai atractiv.

Imagini (39) Data: 24 October 2014 Comentarii (0)

Elementele de siguranţă ale viitorului Volvo XC90
Noutati-auto

Prima mașină din lume cu frânare automată la viraj, în fața unui vehicul în mișcare din sens opus şi prima soluție auto dedicată părăsirii accidentale a carosabilului

Imagini (15) Data: 29 July 2014 Comentarii (0)

Puteţi conduce pentru prima oară prototipul generaţiei a şaptea a modelului Corvette
Noutati-auto

În momentul în care fanii îşi vor porni sistemele PlayStation®3 (PS3™), aceştia vor avea şansa de a face parte din istoria modelului Corvette.

Imagini (0) Data: 30 November 2012 Comentarii (0)

Cinci sfaturi oferite de Chevrolet tinerilor şoferi la cumpărarea unui autovehicul
Noutati-auto

Atunci când îşi aleg primul autovehicul, şoferii tineri vor prioritiza stilul, sistemele infotainment şi viteza maximă în procesul de achiziţie, în timp ce părinţii se vor concentra în mod firesc pe siguranţă, costuri de funcţionare şi fiabilitate.

Imagini (0) Data: 11 November 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Romania continua seria lansarilor in premiera - varianta de website pentru tableta
Noutati-auto

Mercedes-Benz România anunţă lansarea website-ului optimizat pentru tablete, completând astfel seria de variante alternative de website, adaptate mijloacelor specifice de comunicare digitală, preferate de utilizatorii din toată ţară: smartphone, respectiv sistemul multimedia integrat la bordul autoturismelor sale (COMAND Online).

Imagini (4) Data: 20 September 2012 Comentarii (0)

MINI John Cooper Works Countryman – plăcerea de a conduce cu tracţiune integrală
Noutati-auto

În premieră, pasiunea pentru motorsport poate fi savurată în combinaţie cu tracţiunea integrală: MINI John Cooper Works Countryman. Echipat standard cu sistemul de tracţiune integrală ALL4 şi propulsat de un motor turbo cu patru cilindri într-o nouă dezvoltare, reprezintă fundamentul plăcerii extreme a condusului pe orice suprafaţă.

Imagini (6) Data: 8 September 2012 Comentarii (0)

Ce stiu soferii despre tehnologiile moderne?
Noutati-auto

9 din 10 soferi vor masini echipate cu tehnologia sistemelor de asistenta la conducere, insa mai putin de jumatate doresc masini care se conduc singure.

Imagini (0) Data: 4 September 2012 Comentarii (0)

Noua gamă Opel Astra: varietate sporită, mai multe tipuri de motoare şi dotări de înaltă tehnologie
Noutati-auto

Noua gamă Opel Astra porneşte la drum cu dreptul: cu noua versiune sedan, noi motoare şi sisteme de asistenţă de ultimă generaţie, la care se adaugă un design inovator, marca extinde dotările modelului său cel mai bine vândut şi titrat din segmentul compact, noua gamă devenind astfel şi mai sportivă şi mai variată.

Imagini (5) Data: 29 August 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Si-a instalat NOS pe masina si acesta i-a venit de hac printr-o mica explozie
Tuning

Va invitam sa urmariti acest material venit de peste ocean. Veti vedea ce se intampla atunci cand sistemul NOSnu este utilizat/instalat cum trebuie.

Imagini (0) Data: 8 August 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1570 :: 15.41MB