No SSO cookie
VIDEO: Accident in stil kung-fu
Noutati-auto

Accidentul a avut loc in China si a fost surprins de sistemul de supraveghere CCTV. Motociclistul a reusit sa scape cu rani usoare in ciuda impactului puternic si cu o poveste extraordinara.

Imagini (1) Data: 22 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Lotus a lansat un nou video cu supercarul Elite
Noutati-auto

Lotus a lansat un nou video cu supercarul hibrid Elite. Acesta are un sistem de decapotare extrem de ingenios si in acelasi timp extrem de complex. Noul Lotus Elite va fi lansat cel mai probabil in 2014.

Imagini (1) Data: 14 October 2010 Comentarii (1)

VIDEO: Masina Google, un Prius care merge singur
Noutati-auto

Google dezvolta un software prin care masinile vor putea sa fie pilotate automat. Google face teste in traficul real cu acest sistem montat pe un Toyota Prius.

Imagini (1) Data: 14 October 2010 Comentarii (0)

Recall de 85.000 unitati la Mercedes
Noutati-auto

Mercdes va efectua un recall de 85.000 de unitati la modelele E-Klasse, C-Klasse si E Cabrio din cauza unor probleme la sistemul de directie.

Imagini (1) Data: 11 October 2010 Comentarii (0)

Sistemul Volvo City Safety primeste calificativul Euro NCAP Advance
Noutati-auto

Calificativul Euro NCAP Advance pentru tehnologie inovatoare si revolutionara in materie de siguranta a fost acordat pentru prima data in cadrul Salonului Auto International de la Paris pentru sistemul Volvo City Safety.

Imagini (4) Data: 6 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: SwissRoomBox iti transforma masina intr-o rulota
Noutati-auto

SwissRoomBox este inventia lui Philippe Perakis, un fost campion elvetian de mounten bike. Acesta a a conceput un set de cutii care poate adaposti tot ce ai nevoie pentru o excursie in natura. Sistemul poate fi montat pe orice hatchback, combi sau SUV in 10 minute.

Imagini (1) Data: 4 October 2010 Comentarii (0)

Skoda va prezenta la Paris noile modele Greenline
Noutati-auto

Skoda urmeaza sa prezinte la sfarrsitul lunii noile modele Greenline. Acestea sunt dotate cu sisteme start and stop, sisteme care Skoda a declarat ca reduc semnificativ consumul si emisiile de CO2.

Imagini (1) Data: 24 September 2010 Comentarii (1)

BMW va avea sisteme audio Bang & Olufsen
Noutati-auto

BMW si Bang & Olufsen au semnat un parteneriat prin care modelele marcii bavareze vor primi sisteme de sonorizare ale companiei daneze.

Imagini (0) Data: 23 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noua campanie publicitara Audi
Noutati-auto

Departamentul de creatie de la Audi prezinta o noua campanie publicitara reprezentata prin doua spot-uri care promoveaza SUV-ul Q5 si sistemul quattro.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

Detalli despre standul BMW de la Paris
Noutati-auto

BMW a oferit informatii noi cu privire la ce va prezenta anul acesta la Paris. Pe langa modelele noi, BMW va prezenta propulsoare si sisteme noi.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1760 :: 15.27MB