No SSO cookie
VIDEO: Noua generatie de airbag-uri Ford
Noutati-auto

Ford a pregatit o noua generatie de airbag-uri, care se anunta a fi una revolutionara deoarece protejeaza mult mai bine pieptul si toracele soferului. Ford a publicat un video in care explica cum functioneaza noul sistem.

Imagini (1) Data: 17 September 2010 Comentarii (0)

Suzuki face un recall de 20.692 vehicule
Noutati-auto

Problemele aparute la sistemul de navigatie prin GPS obliga Suzuki sa faca un recall de apropae 21.000 vehicule Equator, Grand Vitara si SX4.

Imagini (6) Data: 9 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Propulsia umana si electrica in aplicare
Noutati-auto

HumanCar Images PS combina propulsia electrica si cea manuala. Sistemul de propulsie este bazat baterii si pe un sistem asemanator cu vaslele.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Vehiculele Volvo vor avea denumiri noi
Utile

Volvo se pregateste sa-si schime sistemul de simbolizare a modelelor, CEO-ul spune ca denumirile sunt fara logica.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Hibrid din clasa 3 Mercedes
Utile

In New York s-a prezentat clasa R Mercedes modificat, din care va fi creat si versiune hibrid. Producatorul german planuieste sa lanseze pe piata modele noi, de exemplu un hibrid nou, in care va ajunge un sistem de propulsie cunoscut deja din clasa M.

Imagini (1) Data: 18 August 2010 Comentarii (0)

Cum iti poti da seama daca pompa de apa a radiatorului trebuie inlocuita
Utile

Pompa de apa a radiatorului este o componenta extrem de importanta a sistemului de racire pentru orice masina. Functionarea defectuoasa a acesteia duce la deterioararea permanenta a motorului din cauza caldurii excesive care va deforma piesele metalice din interior, mai ales daca acestea sunt confectionate din aluminiu. Daca indicatorul de temperatura arata o crestere a acesteia datorata unor pierderi de lichid din radiator, inclusiv prin defectarea pompei de apa, este necesara o verificare imediata.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cat de des trebuie verificat radiatorul?
Utile

Verificarea tehnica a radiatorului masinii depinde de mai multi factori. Componentele sistemului de racire al masinii sunt in mod normal etanse si necesita mentenanta periodica pentru o functionare optima. Lichidul de racire si concentratia antigelului sunt vitale pentru componentele acestui sistem si sunt factori ce trebuie avuti in vedere. Spalarea radiatorului este posibil sa nu fie obligatorie la modelele noi de masini (cel putin nu timp de cativa ani), insa modelele vechi au nevoie de spalare si curatare deoarece acumularile de rugina si alte resturi pot afecta functionarea optima a sistemului de racire. Reparatia va depinde de starea radiatorului. Prezenta de scurgeri si furtunuri fisurate trebuie reparate de un mecanic auto cat mai repede cu putinta.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

De ce sunt numite unele masini ,,hibrizi'' ?
Utile

,Hibrid'' este un termen stiintific care se refera la combinarea a doua specii diferite pentru a crea ceva complet nou. Cuvantul ,,hibrid'' este cel mai des folosit cu referire la unele plante si animale, cum ar fi de exemplu trandafirii hibrizi. Cand ne referim la vehicule, un hibrid rezulta din combinarea diferitelor sisteme de alimentare a masinii: cel pe benzina si cel pe energie electrica. Vehiculul care rezulta consuma putin si emite mai putin dioxid de carbon ca unul obisnuit.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: 30 de ani de Audi Quattro
Noutati-auto

Audi celebreaza printr-un video 30 de ani de la introducerea sistemului de tractiune integrala Quattro.

Imagini (1) Data: 3 August 2010 Comentarii (0)

Porsche lucreaza la dezvoltarea unui model electric
Noutati-auto

Porsche a declarat ca va testa in 2011 trei modele Boxter electrice. Aceste teste au rolul de a imbunatati sistemul electric pentru noul model 918 Spyder.

Imagini (1) Data: 27 July 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1841 :: 15.29MB