No SSO cookie
VIDEO: Land Rover promoveaza noul Evoque cu cinci usi
Noutati-auto

Land Rover a lansat un nou video de promovare pentru modelul Evoque cu cinci usi. Noul Range Rover Evoque cu cinci usi a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Spre deosebire de modelul cu trei usi, noul Evoque are plafonul mai inalt cu 30 mm, iar parbrizul cu 60 mm. Britanicii au declarat pentru prima data ca noul Evoque va fi dotat cu un sistem de suspensii performant numit MagneRide.

Imagini (1) Data: 1 December 2010 Comentarii (0)

Button: Sistemul Kers va ajuta echipa McLaren
Formula 1

Jenson Button a declarat ca este increzator ca revenirea sistemului KERS in Formula 1 va constitui un avantaj pentru el si coechipierul sau, Lewis Hamilton, datorita experientei indelungate de lucru a inginerilor McLaren cu aceasta tehnologie.

Imagini (1) Data: 26 November 2010 Comentarii (0)

Fiat 500 Abarth tunat de Hamann si H&R
Noutati-auto

Cei de la Hamann si H&R s-au aliat pentru a crea unul dintre cele mai puternice modele Fiat 500. Germanii de la Hamman au crescut puterea, in timp ce H&R a dotat micuta sportiva cu un sistem de suspensii de performanta.

Imagini (5) Data: 25 November 2010 Comentarii (0)

BMW Seria 5 Touring tunat de AC Schnitzer
Noutati-auto

Tunerul german a creat un pachet sportiv pentru modelul BMW Seria 5 Touring. Noul pachet consta in imbunatatiri ale performantei, un nou sistem de suspensie, pachet aerodinamic si imbunatatiri ale interiorului.

Imagini (10) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noul Routemaster!
Noutati-auto

Aston Martin a lucrat impreuna cu designerii de la Foster & Partners pentru realizarea noului autobuz londonez. Acesta se va numi Routemaster si va oferi un acces mai facil persoanelor cu disabilitati, va fi mai usor de condus si va fi dotat cu un sistem hibrid bazat pe un motor diesel. Routemaster va fi lansat in 2012.

Imagini (1) Data: 14 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Iata interiorul fabricii Volkswagen din Dresden!
Noutati-auto

Fabrica Volkswagen din Dresden este una dintre cele mai extraordinare constructii din lume. Aceasta este transparenta pentru a oferi un cadru natural si aerisit, podele de lemn care se misca in functie de nevoie, sistem care detecteaza toate suruburile si roboti care transporta diferitele componente.

Imagini (1) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

Hispania va folosi cutii de viteze Williams
Formula 1

Echipa Hispania va beneficia, incepand cu sezonul competitional 2011, de sisteme de transmisie Williams, astfel incercand sa se elimine problemele hidraulice ale monoposturilor iberice.

Imagini (1) Data: 2 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Elon Musk critica subtil tehnologia hibrida
Noutati-auto

Elon Musk a declarat in cadrul unui interviu ca masinile hibride sunt folosite doar datorita faptului ca producatorul respectiv nu a putut realiza un sistem electric fiabil. Tesla va lansa pana in 2014 un SUV complet electric, iar in viitorul apropiat va lansa noul Model S.

Imagini (1) Data: 28 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: BMW xDrive vs Audi quattro
Noutati-auto

Audi a aniversat anul acesta 30 de ani de la lansarea sistemului quattro, iar BMW 25 de ani de existenta a sistemului xDrive. Cei de la BMW au avut la lansarea oficiala a noului X3 o platforma speciala care demonstreaza superioritatea tractiunii noului CUV bavarez.

Imagini (1) Data: 27 October 2010 Comentarii (0)

Audi R8 tunat de Eisenmann
Noutati-auto

Eisenmann este recunoscut de obicei pentru sistemele de evacuare deosebite, dar de aceasta data a dorit sa realizeze ceva mai mult. Tunerul german a creat un pachet complet pentru modelul Audi R8.

Imagini (5) Data: 26 October 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2145 :: 18.84MB