No SSO cookie

Nissan-Renault ocupa locul trei in topul vanzarilor pe 2010

voteaza
(0/ 0)
Nissan-Renault ocupa locul trei in topul vanzarilor pe 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alianta dintre Nissan si Renault s-a dovedit a fi una benefica. Grupul avand o crestere substantiala in 2010. Cresterea vanzarilor pe piata chineza a permis grupului Nissan-Renault sa devanseze pe cei de la Volkswagen si Honda.

 
 
Nissan a reusit sa devanseze rivalii de la Honda, devenind astfel al doilea cel mai mare producator japonez. Niponii au avut o crestere de 21% datorita cresterii pietei din China. Vanzarile au fost dominate in 2010 de catre Toyota si General Motors, locul trei fiind ocupat de Volkswagen, locul patru de Nissan si locul 5 de Honda.

Alianta Nissan-Renault i-ar pozitiona pe locul trei, devansandu-i pe cei dela Volkswagen. Alianta franco-nipona a comercializat aproximativ 7.2 milioane de unitati. Pietele de desfacere principale fiind China si SUA. Se pare ca 30% dintre automobilele comercializate in Franta sunt produse de Nissan-Renault.

Volkswagen isi continua campania de extindere, dorind ca pana in 2018 sa devina cel mai mare producator de masini. Fiat doreste de asemenea sa se extinda si este urmat de grupul Hyundai-Kia.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1528 :: 17.78MB