No SSO cookie

Heidfeld va testa pentru Renault la Jerez

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld va testa pentru Renault la Jerez
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld si Bruno Senna au mai ramas,se pare, in cursa pentru desemnarea inlocuitorului lui Robert Kubica la Renault, cei doi urmand sa efectueze teste pentru echipa anglo-franceza la Jerez, la finele acestei saptamani.

 
 
Pilotul german Nick Heidfeld va testa pentru echipa de Formula 1 Lotus-Renault la Jerez, in acest sfarsit de saptamana, in functie de evolutia sa veteranul putand ramane la echipa anglo-franceza pentru inceputul sezonului 2011.

Renault este in cautarea unui inlocuitor pentru polonezul Robert Kubica, acesta urmand sa rateze cel putin jumatate din sezonul 2011, dupa un accident de raliu destul de grav. In aceste conditii, au aparut mai multe nume pe lista echipei, dintre care se pare ca au mai ramas doi oameni. Acestia sunt veteranul Heidfeld si Bruno Senna, actualul pilot de rezerva de la Renault.

Cei doi vor avea ocazia sa se ''dueleze'' indirect in testele de la Jerez, urmand sa alerge cel mai probabil sambata si duminica. In ceea ce priveste primele doua zile de teste, azi si vineri, acelea vor fi la dispozitia rusului Vitaly Petrov, cel care a devenit in acest moment primul pilot al echipei.

Gerard Lopez, proprietarul echipei, a recunoscut ca Nick Heidfeld este favorit in aceste momente pentru a-l inlocui pe Kubica, fiind un pilot ''extrem de valoros si experimentat'', dar ca '' nu stim la ce nivel de performanta se afla in acest moment si cat de bine se poate descurca cu noua noastra masina''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0643 :: 17.78MB