No SSO cookie

Renault si-a lansat noua masina la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Renault si-a lansat noua masina la Valencia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua masina de Formula 1 a echipei Renault a fost si ea lansata in mod oficial, evenimentul avand loc luni pe linia de la boxe a circuitului de la Valencia.

 
 
Echipa de Formula 1 Lotus-Renault a prezentat in mod oficial noua masina, modelul R31. Lansarea a avut loc la Valencia, pe linia boxelor circuitului Ricardo Tormo, acolo unde masina va fi si pentru prima data testata incepand de marti pe durata a trei zile.

Masina, care va purta combinatia cromatica de negru cu auriu ca urmare a parteneriatului cu Lotus Group, este cea de-a patra masina a sezonului care este lansata, dupa cele ale echipelor Ferrari, Team Lotus si Sauber.

Noua masina a fost deja testata intr-un cadru neoficial, la fabrica Renault din Enstone in cursul saptamanii trecute si va urma sa fie pilotata pentru prima data la Valencia de Vitaly Petrov in ziua de marti. Dupa pilotul rus, celalalt pilot al teamului anglo-francez, polonezul Robert Kubica, va avea prilejul sa se familiarizeze cu noul monopost in zilele de miercuri si joi, tot la Valencia.

James Allison, directorul tehnic Renault, a declarat ca abordarea aleasa pentru noua masina este una agresiva si cu adevarat curajoasa, spre deosebire de alte echipe din Formula 1, care doar au aruncat aceste vorbe in vant, fiind mult mai prudenti in abordarile lor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1769 :: 22.11MB