No SSO cookie

Renault va lansa la Geneva noile editii Monaco GP

voteaza
(0/ 0)
Renault va lansa la Geneva noile editii Monaco GP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a declarat ca va lansa anul acesta la Geneva trei editii noi Monaco GP. Acestea se vor baza pe modelele Megane Coupe, Megane Coupe RS si noul Laguna Coupe. Acestea vor fi disponibile imediat dupa debutul de la Geneva.

 
 
Noile editii limitate Monaco GP sunt caracterizate de vopseaua alba perlata si insertiile intr-un negru Etoile. Acestea scot in evidenta blocurile optice negre, proiectoarele de ceata, plafonul, difuzorul spate si jantele din aliaj usor. Combinatia deculori este continuata si la interior, unde albul perlat domina consola centrala.

Modelul Megane Coupe Monaco GP este disponibil cu cinci motorizari: trei dieseluri de 110, 130 si 160 CP si doua pe benzina de 130 si 180 CP. Acesta primeste de asemenea si o noua bara frontala, un nou set de jante negre de 17 inch, materiale noi la interior si senzori de parcare. Modelul Megane Coupe RS este dotat cu un propulsor de 250 CP, un set de jante de 18 inch si interior imbracat in piele si Alcantara.

Modelul Laguna Coupe este disponibil cu un propulsor dCi de 2.0 litri capabil sa dezvolte 150, 175 si 180 CP. Modelul de 175 CP este disponibil cu transmisie automata. Cei care doresc un propulsor pe benzina pot opta pentru cel 2.0 Turbo de 170, respectiv 205 CP.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7348 :: 22.13MB