No SSO cookie

Heidfeld impresioneaza la debutul la Renault

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld impresioneaza la debutul la Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld a fost protagonistul zilei de teste de sambata, germanul reusind cel mai bun timp la prima sa intalnire cu masina Renault. Heidfeld a fost urmat de Fernando Alonso si Michael Schumacher in ierarhia zilei, Bruno Senna urmand sa testeze in locul sau duminica.

 
 
Germanul Nick Heidfeld a obtinut cel mai bun timp al zilei a treia a testelor de la Jerez, cu toate ca se afla la prima sa intalnire cu noul monopost Lotus-Renault. Performanta acestuia este cu atat mai valoroasa cu cat neamtul a efectuat numai 86 de tururi, cu mult mai putine decat urmatorii doi clasati.

Heidfeld este unul dintre pilotii luati in calcul pentru inlocuirea lui Robert Kubica in debutul sezonului 2011, ziua de sambata fiind practic proba acestuia. Principalul concurent al sau, pilotul de teste Bruno Senna, va avea si el sansa sa arate ce poate duminica, dar este greu de crezut ca brazilianul poate fi mai rapid decat Heidfeld.

Cel mai bun timp al veteranului german a fost de 1:20.361, acesta fiind urmat de Fernando Alonso, la putin peste o zecime de secunda distanta si de un alt german, Michael Schumacher, la sapte zecimi de secunda.


Lewis Hamilton a avut o noua evolutie buna cu noul monopost McLaren, clasandu-se pe pozitia a patra, in ciuda efectuarii a doar 36 de tururi. Kamui Kobayashi a fost al cincilea, in ciuda unor probleme tehnice, iar campionul mondial Sebastian Vettel a incheiat ziua doar pe sase, in conditiile in care nu a parut sa forteze.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0894 :: 17.78MB