No SSO cookie

Renault isi prezinta strategia pe urmatorii sase ani

voteaza
(0/ 0)
Renault isi prezinta strategia pe urmatorii sase ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a prezentat noua strategie de dezvoltare pentru urmatorii sase ani. Producatorul francez doreste sa vanda mai mult de 3 milioane de unitati pe an si sa aiba un profit mai semnificativ.

 
 
Renault a prezentat noua strategie de dezvoltare, aceasta poarta numele de "Drive the Change" si va fi aplicata in urmatorii sase ani. Francezii doresc sa aiba un flux monetar de aproximativ 2 miliarde de euro, sa comercializeze peste 3 milioane de unitati si sa aiba un profit de minim 5% pana in 2013.

Carlos Ghosn a declarat ca Renault a reusit sa se descurce atat de bine in aceasta perioada de criza datorita autovehiculelor comerciale si autoturismelor Dacia. Producatorul francez a declarat ca si costurile de garantie s-au redus dramatic, acest lucru insemnand o crestere a fiabilitatii.

Renault doreste sa intre serios si in segmentul masinilor hibride. Francezii vor lucra in acest sens atat cu Daimler, cat si cu Nissan. Renault va lansa pana la sfarsitul anului 2012 urmatoarele modele: Fluence ZE, Kangoo ZE, Twizy si Zoe, urmand ca pana in 2016 sa lanseze noi modele ecologice.

Grupul Renault doreste sa mareasca numarul de modele, in 2010 a comercializat 40 de modele, iar pentru 2013 planuieste sa lanseze inca trei modele noi, iar pana in 2018 inca cinci. Dacia va primi de asemenea un nou model de familie si o autoutilitara. Renault va lansa de asemenea si noul propulsor 1.6 dCi de 130 CP, acesta va avea un consum cu 20% mai mic decat actualul propulsor diesel.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4429 :: 22.17MB