No SSO cookie

Heidfeld este noul pilot Renault

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld este noul pilot Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld il va inlocui pe Robert Kubica in rolul de pilot titular al echipei de Formula 1 Lotus-Renault, germanul urmand a face pereche pentru inceputul sezonului 2011 cu rusul Vitaly Petrov.

 
 
Echipa de Formula 1 Lotus-Renault a emis un comunicat oficial prin care anunta ca inlocuitorul polonezului Robert Kubica va fi germanul Nick Heidfeld, acesta capatand drepturi de pilot titular inca de la sesiunea de teste de la Barcelona, programata in aceasta saptamana.

Pilotul de 33 de ani a impresionat oficialii anglo-francezi in testele de saptamana trecuta, de la Jerez, atunci cand a reusit sa stabileasca cel mai rapid timp al zilei de sambata, aceea fiind si prima si singura zi in care germanul a alergat pentru Renault.

Heidfeld va testa la Barcelona in zilele de sambata si luni, celelalte doua zile de teste apartinand celuilalt pilot titular Renault, rusul Vitaly Petrov. '' Mi-as fi dorit sa revin in Formula 1 in circumstante diferite, dar sunt mandru ca mi s-a oferit aceasta sansa. '' a spus pilotul care a mai evoluat in Marele Circ pentru echipe ca Sauber, Jordan sau Williams, reusind de-a lungul carierei 12 podiumuri si un pole-position, dar nicio victorie de cursa.

'' Echipa a trecut prin doua saptamani extrem de dificile si am fost nevoiti sa reactionam rapid.''
a motivat decizia numirii germanului managerul Renault, Eric Boullier, cel care a mai spus si ca il considera pe acesta omul ideal pentru inlocuirea lui Kubica, in conditiile in care este rapid, experimentat si comunica foarte bine cu inginerii unei echipe.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0993 :: 22.17MB