No SSO cookie

Renault: Starea lui Kubica ramane buna

voteaza
(0/ 0)
Renault: Starea lui Kubica ramane buna
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Starea de sanatate a lui Robert Kubica este buna, conform declaratiilor unor oficiali ai echipei de Formula 1 Renault, polonezul urmand sa sufere o ultima operatie miercuri, dupa care va urma recuperarea.

 
 
Oficialii echipei de Formula 1 Lotus-Renault au declarat ca starea polonezului Robert Kubica '' ramane pozitiva'' si ca intoarcerea acestuia la terapie intensiva nu constituie motiv de ingrijorare.

Kubica a suferit o noua operatie de noua ore in acest week-end, iar starea sa a fost descrisa ca stabila duminica de doctorii sai. Cu toate acestea, pilotul ranit intr-un accident de raliu ramane la terapie intensiva.

In ceea ce priveste urmatoarele zile pentru polonez, oficialii Renault au declarat ca in cursul zilei de miercuri Kubica va suferi o ultima interventie chirurgicala la cot, urmand ca apoi sa inceapa perioada de recuperare, care ar putea dura luni bune.


De asemenea, sefii echipei la care Kubica piloteaza au negat zvonurile aparute in presa poloneza, conform carora starea pilotului s-ar fi inrautatit in ultimele zile, declarand ca totul merge conform planului si ca internarea lui la terapie intensiva este o simpla precautie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0763 :: 17.78MB