No SSO cookie

Petrov, multumit de progresul Renault

voteaza
(0/ 0)
Petrov, multumit de progresul Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov s-a declarat satisfacut de progresul masinii sale Renault aratat in ultimele teste, acesta fiind atribuit de rus pe seama imbunatatirilor tehnice operate de inginerii echipei anglo-franceze asupra noului monopost.

 
 
Rusul Vitaly Petrov s-a declarat extrem de multumit de progresul aratat de noua masina a echipei Renault si spune ca ultimele imbunatatiri operate asupra monopostului dau rezultatele dorite si ridica nivelul asteptarilor pentru prima cursa a sezonului, care urmeaza sa se desfasoare in Australia.

Petrov a stabilit al treilea timp al zilei de miercuri, a doua zi de teste din cadrul ultimei sesiuni de la Barcelona, iar noul R31 si-a facut treaba destul de bine si la capitolul fiabilitate, ajutandu-l pe pilotul rus sa efectueze nu mai putin de 116 tururi intr-o singura zi.

'' Avem imbunatatiri semnificative la aerodinamica si nu numai. '' a spus Petrov la capatul uneia din cele mai reusite zile ale sale de teste din acest an. '' Este o schimbare importanta fata de ultimul test, iar acum pot sa ies din masina fericit, pentru ca atunci cand simti ca masina merge bine te simti si tu foarte bine ca poti sa muncesti pe ea si s-o faci chiar mai buna.'' a mai adaugat pilotul rus.

Petrov s-a referit si la sansele echipei sale de a reusi performante importante in acest sezon. Astfel, rusul crede ca orice este posibil in fruntea ierarhiei Formula 1, dar ca este greu de spus acum care masini sunt mai rapide, in conditiile in care nimeni nu merge cu combustibil putin, asa cum o vor face in curse. Un lucru este sigur insa si din punctul de vedere al pilotului Renault, si anume ca Red Bull pare in continuare cea mai puternica echipa a sportului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0791 :: 17.78MB