No SSO cookie

Senna: Renault are nevoie de un pilot cu experienta

voteaza
(0/ 0)
Senna: Renault are nevoie de un pilot cu experienta
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bruno Senna nu s-a aratat deloc dezamagit la capatul zilei de duminica de teste, in ciuda faptului ca Renault il va semna aproape sigur pe Nick Heidfeld, si nu pe el, si spune ca este normal ca alegerea echipei sa se indrepte spre un pilot cu mai multa experienta.

 
 
Brazilianul Bruno Senna, pilotul de rezerva al echipei de Formula 1 Lotus-Renault, a admis ca teamul franco-britanic are nevoie de un pilot cu o experienta vasta pentru a-l inlocui pe accidentatul Robert Kubica si a subliniat ca duminica, la Jerez nu a dat niciun fel de proba pentru inlocuirea polonezului, ci pur si simplu a efectuat niste teste pentru a ajuta la dezvoltarea noii masini.

Germanul Nick Heidfeld a testat si el pentru Renault sambata si existau speculatii ca testele germanului si ale brazilianului vor decide care dintre cei doi va lua locul lui Robert Kubica, cel care ar putea absenta intreg sezonul 2011 din Marele Circ.

Heidfeld a avut o evolutie mult mai buna decat Senna, reusind sa obtina primul timp al zilei de sambata fata de doar al cincilea timp al zilei de duminica reusit de brazilian. In aceste conditii, decizia Renault pare una destul de simpla, dar Bruno Senna spune ca este impacat cu soarta sa, ba chiar ca i se pare normal ca pilotul ales sa fie unul cu experienta si valoros, asa cum este Nick Heidfeld.

Cat despre experienta de testare de duminica, brazilianul spune ca a fost una extraordinara pentru el si ca a savurat fiecare moment pe care l-a avut in noua masina Lotus-Renault.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1265 :: 22.11MB