No SSO cookie
Auto Cobalcescu a vândut 550 de masini în primele patru luni
Noutati-auto

Societatea Auto Cobălcescu, dealer autorizat pentră mărcile Dacia şi Renault, a vândut, în intervalul scurs de la începutul anului, un număr de circa 550 de autoturisme, din care 300 de unităţi sunt marca Dacia, restul aparţinând binecunoscutei mărci franceze, a declarat pentru www.masini.ro, Silviu Mototolea, director de marketing al societăţii.

Imagini (0) Data: 26 May 2003 Comentarii (0)

Auto Cobalcescu are în plan vânzarea a peste 1.500 de masini
Noutati-auto

Compania Auto Cobălcescu, dealer al mărcilor Dacia şi Renault, estimează pentru acest an vânzări de aproximativ 1.500 de unităţi, a declarat site-ului www.masini.ro, Silviu Mototolea, director de marketing al societăţii.

Imagini (0) Data: 10 April 2003 Comentarii (0)

VÂNZARI MASINI
Prezentari

Prima maşină vândută prin site-ul www.masini.ro a fost un Ford Focus

Imagini (0) Data: 27 March 2003 Comentarii (0)

SsangYong intentioneaza vânzari de peste 100 de masini în România
Noutati-auto

Interauto, companie din grupul AutoItalia şi unic importator al mărcii SsangYong în România, se aşteaptă să comercializeze între 100 şi 150 de autoturisme în acest an, a declarat, miercuri, site-ului www.masini.ro Herbert Stein, directorul general al Auto Italia, la deschiderea oficială a showroom-ului dedicat mărcii coreene.

Imagini (0) Data: 27 February 2003 Comentarii (0)

Ce masini isi iau romanii?
Noutati-auto

Luna septembrie nu a adus prea mari schimbari in apetitul romanesc pentru masini straine, chiar daca acesta a crescut cu 47%, la 24.540 de unitati, dupa cum reiese din statisticile oferite de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule din Romania(APIA).

Imagini (0) Data: 12 November 2002 Comentarii (0)

Masinile se vind bine in Romania
Noutati-auto

Vinzarile de masini noi au atins, dupa primele trei semestre ale acestui an, cifra de 80.990 de autovehicule, cu 23% mai mult fata de perioada similara a anului trecut, sustinute de majorarea cererii de autoturisme de productie autohtona si de o marire a importurilor, reiese din datele de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule din Romania (APIA).

Imagini (0) Data: 18 October 2002 Comentarii (0)

Masinile Volkswagen s-au vindut cel mai bine in iulie
Noutati-auto

Renault a pierdut primul loc in topul vinzarilor lunare, masinile Volkswagen fiind prima alegere a romanilor in luna august. Astfel, importatorul oficial Volkswagen a anuntat ca a vindut 593 de autoturisme, in timp ce Renault a vindut cu doua masini mai putin, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme.

Imagini (0) Data: 17 September 2002 Comentarii (0)

Masinile Renault se mentin in topul vinzarilor si in luna mai
Noutati-auto

Renault continua sa fie masina de import care s-a vindut cel mai bine si in luna mai, ca si in primele patru luni ale anului, in Romania, cu 667 unitati. Pe primele cinci luni, Renault Romania a vindut respectiv 3.105 unitati. Skoda a mai urcat un loc, in topul vinzarilor, cu 382 de unitati, devansind Peugeot, cu 328 de masini vindute.

Imagini (0) Data: 24 June 2002 Comentarii (0)

Masini.ro - tot ce ai vrut, vrei si vei vrea sa stii despre masini!
Noutati-auto

Dupa un an de la lansarea portalului auto www.masini.ro, am realizat versiunea 2.0 a sitului. Prin noul site, ne propunem doua lucruri importante: sa aducem mult mai multa informatie utila din lumea auto si, in plus, accesul la informatie sa fie extrem de simplu. Situl beneficiaza acum de motoare de cautare, cu ajutorul carora speram ca veti afla rapid ceea ce va intereseaza despre masini.

Imagini (0) Data: 24 June 2002 Comentarii (0)

Taxa auto scade in functie de vechimea si gradul de poluare al masinii
Noutati-auto

Noua varianta a taxei de poluare auto va scadea in functie de vechimea autoturismului si gradul de poluare auto, potrivit proiectului de ordonanta de modificare a taxei de poluare.

Imagini (0) Data: 4 April 2008 Comentarii (4)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1430 :: 18.88MB