No SSO cookie

Masinile Volkswagen s-au vindut cel mai bine in iulie

voteaza
(0/ 0)
Masinile Volkswagen s-au vindut cel mai bine in iulie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a pierdut primul loc in topul vinzarilor lunare, masinile Volkswagen fiind prima alegere a romanilor in luna august. Astfel, importatorul oficial Volkswagen a anuntat ca a vindut 593 de autoturisme, in timp ce Renault a vindut cu doua masini mai putin, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme.

 
 
Pe locul al treilea, in clasamentul vinzarilor lunii august se situeaza Skoda, cu 387 unitati. In ce priveste vinzarile pe primele opt luni ale anului, Renault este lider, avind in vedere ca in fiecare luna a vindut celele mai multe masini, comparativ cu celelalte marci de import. Urmeaza Volkswagen, cu 3.748 masini vindute, si Skoda, cu 2.942 masini.
Pe piata autohtona, Dacia isi pastreaza suprematia, cu 4.439 autoturisme vindute, fiind urmata de Daewoo, cu 1.021 masini. In primele opt luni ale anului, Dacia a vindut 34.603 autoturisme, iar Daewoo 8.228, arata statisticile APIA.[poza1s]

In luna august s-au produs 4.203 masini, dintre care 3.492 sint autoturisme pentru pasageri. Productia a crescut cu 12,1 % in primele opt luni, fata de perioada similara a anului trecut. Romania a exportat 664 vehicule, respectiv 654 autoturisme, in a opta luna a anului, si a importat 3.731 autovehicule, dintre care 2.853 autoturisme, potrivit datelor furnizate de APIA.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2322 :: 22.13MB