No SSO cookie
Masini.Ro la Geneva Motor Show
Noutati-auto

Visul oricărui iubitor de automobile este de a-şi exprima pe orice cale pasiunea sa pentru ele, iar un eveniment mondial precum Salonul Auto de la Geneva nu este decât una dintre cele mai potrivite oportunităţi. Iată că, în pemieră, o echipă Masini.Ro se va afla, începând cu 8 martie, la Geneva Motor Show de unde vă va transmite la "cald" de la faţa locului, cele mai interesante aspecte din cadrul expoziţiei.

Imagini (0) Data: 2 March 2005 Comentarii (0)

La targul de masini din Vitan se vand pe rupte Dacii 1100 si Oltcit-uri
Noutati-auto

De cateva saptamani, pe piata auto a Romaniei e vanzoleala mare, cauza fiind aprobarea Ordonantei de Urgenta prin care proprietarilor de masini vechi li se ofera cate 30 de milioane de lei daca vor sa-si cumpere o masina noua. Aceasta masura a creat insa un nou tip de afacere, negotul cu masini iesite din uz, sau mai precis licitatia la harburi. Va prezentam mai jos un material realizat de New Business.

Imagini (0) Data: 18 February 2005 Comentarii (3)

Masinile europene vor suna singure la Salvare în caz de accident
Noutati-auto

Pana in 2009, toate masinile noi construite in Europa vor fi capabile sa apeleze automat serviciile de urgenta in cazul producerii unui accident. Acesta este rezultatul unui acord semnat la inceputul lunii februarie de producatorii de automobile, firmele de tehnologie si Comisia Europeana.

Imagini (0) Data: 9 February 2005 Comentarii (0)

BDT vrea sa vânda peste 820 de masini în acest an
Noutati-auto

Compania BDT, dealer autorizat al mărcilor Ford şi Mazda are în plan vânzarea, în acest an, a peste 720 de modele Ford şi a circa 100 de autoturisme Mazda, ceea ce ar reprezenta o creştere a vânzărilor de peste 70% pentru marca Ford, şi de peste 30% pentru Mazda, a declarat pentru Masini.Ro Ştefan Simion, Directorul General al companiei.

Imagini (0) Data: 3 February 2005 Comentarii (0)

EVZ: Romanii au cheltuit doua miliarde de euro pe masini!
Noutati-auto

In 2004, piata de autovehicule din tara noastra a cunoscut o crestere spectaculoasa. Acest an a fost foarte bun pentru comerciantii de masini, pina la inceputul acestei luni inregistrindu-se o cifra totala de 128.777 de unitati vindute.

Imagini (0) Data: 20 December 2004 Comentarii (0)

Masini.Ro - 4 ani de succes
Noutati-auto

Masini.Ro, cel mai important portal auto din Internetul românesc a aniversat 4 ani de existenţă, perioadă in care s-a impus ca primul site profesional şi ofertant de servicii din domeniu.

Imagini (0) Data: 15 December 2004 Comentarii (0)

APIA propune o prima de casare de 15 milioane de lei pentru masinile mai vechi de 15 ani
Noutati-auto

Posesorii de masini mai vechi de 12 ani ar putea primi 15 milioane de lei pentru casarea acestora, in cazul in care isi cumpara un autovehicul nou, potrivit unui proiect legislativ care va fi aplicat probabil de la 1 ianuarie 2005, au anuntat reprezentanţii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Imagini (0) Data: 20 October 2004 Comentarii (0)

E-Type este în fruntea topului masinilor sport din toate timpurile
Noutati-auto

Un sondaj online realizat in Statele Unite a stabilit un top al masinilor sport din toate timpurile, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 15 September 2004 Comentarii (0)

Auto Cobalcescu premiaza participantii la promotia "5 excursii în Egipt", promovata prin www.masini.ro
Noutati-auto

În perioada 5 aprilie - 7 mai, dealerul Dacia şi Renault Auto Cobălcescu a avut o campanie promoţională, desfăşurată şi prin intermediul sitului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 10 May 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Noua Dacia X90 poate fi comandata acum numai prin www.masini.ro
Noutati-auto

Latin Efe Dacia şi situl Masini.ro vă invită să fiţi primi care vă inscrieţi pentru achiziţionarea noii Dacia X90. Cele două societăţi oferă o metodă simplă prin care clienţii îşi asigură prioritatea în listele de comenzi ale dealerului Latin Efe Dacia pentru modelul Dacia X90 - maşina de 5.000 de euro.

Imagini (0) Data: 6 May 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0665 :: 15.31MB