No SSO cookie

Auto Cobalcescu a vândut 550 de masini în primele patru luni

voteaza
(0/ 0)
Auto Cobalcescu a vândut 550 de masini în primele patru luni
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Societatea Auto Cobălcescu, dealer autorizat pentră mărcile Dacia şi Renault, a vândut, în intervalul scurs de la începutul anului, un număr de circa 550 de autoturisme, din care 300 de unităţi sunt marca Dacia, restul aparţinând binecunoscutei mărci franceze, a declarat pentru www.masini.ro, Silviu Mototolea, director de marketing al societăţii.

 
 
[poza1s]Pentru Dacia, modelul Solenza a cumulat circa 100 de cereri, însă speranţele de vânzări pentru acest model sunt mult mai mari. De altfel, potrivit estimărilor companiei, pe ansamblul întregului an, vânzările Dacia vor depăşi 500 de unităţi, ceea ce reprezină o creştere de aproape 40% comparativ cu anul trecut. Pentru Renault, Auto Cobălcescu se aşteaptă la o vînzare de 1.000 de unităţi, mai mult decât dublul livrărilor de anul trecut. Dintre acestea, circa 10% vor fi Megane II, noul model introdus de marca franceză pe piaţa românească, care se diferenţiază net faţă de toate modelele concurente din clasa compactă, graţie designului deosebit, care diferă de standardele obişnuite până în prezent. [poza2s]Megane II este modelul prin care Renault România, compania importatoare a mărcii pe plan intern, intenţionează să impună noi standarde în privinţa raportului calitate-preţ. Modelul a dobândit, în urma testelor Euro NCAP, 5 stele, maximum posibil, rezultat datorat echipamentelor de siguranţă, care includ 6 airbag-uri în dotarea de serie, şi a unei structuri inedite a caroseriei. Mai trebuie adăugat că Auto Cobălcescu oferă, promoţional, posibilitatea finanţării în sistem leasing a acestui model, începând cu un avans de 10%, pentru perioade de 1, 2, 3 şi 4 ani, preţul de bază al modelului, fără taxe incluse, fiind de 9.981 de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1566 :: 22.16MB