No SSO cookie

Auto Cobalcescu are în plan vânzarea a peste 1.500 de masini

voteaza
(0/ 0)
Auto Cobalcescu are în plan vânzarea a peste 1.500 de masini
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Auto Cobălcescu, dealer al mărcilor Dacia şi Renault, estimează pentru acest an vânzări de aproximativ 1.500 de unităţi, a declarat site-ului www.masini.ro, Silviu Mototolea, director de marketing al societăţii.

 
 
[poza1s]Pentru marca Dacia, livrările sunt previzionate pentru cel puţin 500 de unităţi, însă vânzările ar putea creşte în funcţie de cererea pentru noul model Dacia Solenza.
Noua Dacia s-a lansat oficial în vânzare, în întreaga reţea de dealeri Dacia, joi, 10 aprilie, odată cu inaugurarea operaţiunii “Porţi Deschise la Dacia”, eveniment care se încheie în 14 aprilie.
[poza2d]În privinţa vânzărilor Renault, firma are în vedere livrarea a circa 1.000 de unităţi în anul calendaristic 2003, ceea ce ar reprezenta o dublare faţă de livrările consemnate anul trecut.
Auto Cobălcescu aniversează, în acestă perioadă, împlinirea primului an de activitate în domeniul comercializării de autovehicule, interval în care compania a activat ca partener al Renault România şi Automobile Dacia.
[poza3s]Rezultatele acestui an, între aprilie 2002 şi aprilie 2003, consemnează vânzări de 500 de unităţi Dacia şi de aproape 600 de unităţi Renault. În aceeaşi perioadă, divizia de service a societăţii a răspuns unui număr de peste 15.000 de solicitări de reparaţii.
“Aceste rezultate ne fac să credem că suntem pe drumul cel bun”, a precizat oficialul companiei. El a adăugat că, pentru înfiinţarea diviziei de vânzări a Auto Cobălcescu, societate care deţine şi firma de taximetrie omonimă, investiţiile realizate s-au ridicat la suma de două milioane de dolari.
[poza4d]În 2002, cifra de afaceri a companiei, cuprinzând activităţile de vânzări auto, service şi taximetrie, s-a ridicat la peste 6 milioane de dolari. Auto Cobălcescu face parte din grupul de firme Castrum, societate cu multiple activităţi în construcţii, textile, electrice şi electronice şi, nu în ultimul rând, în piaţa auto.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1848 :: 22.09MB