No SSO cookie
Lansarea masinii pe abur care atinge 320 km pe ora a fost amanata
Noutati-auto

Proiectul britanic "Steam Car Challenge" care urmareste sa atinga viteza de 320 km pe ora a fost amanat, datorita unei revizii a motorului.

Imagini (0) Data: 26 May 2006 Comentarii (1)

MASINI SPORTIVE LA SALONUL DE YACHTURI
Noutati-auto

In perioada 10-14 mai se desfasoara in Bucuresti “Romanian Boat Show”, primul targ din Romania unde se prezinta ambarcatiuni de talie mica si mijlocie, generic denumite yachturi.

Imagini (0) Data: 12 May 2006 Comentarii (0)

Vanzarile de masini noi au crescut cu 4 la suta
Noutati-auto

Vanzarile de autovehicule noi pe piata romaneasca au crescut cu peste patru la suta in primul trimestru.

Imagini (0) Data: 21 April 2006 Comentarii (0)

570 de masini furate din Capitala in 2006
Noutati-auto

570 de autoturisme au fost furate de pe strazile Capitalei, de la inceputul acestui an, Dacia ramanand cea mai cautata de hotii, cele mai “cautate” fiind autovehiculele de culoare deschisa.

Imagini (0) Data: 21 April 2006 Comentarii (0)

Cererea pentru masini diesel s-a plafonat in Europa dupa trei ani de crestere
Noutati-auto

Cererea de autoturisme echipate cu motoare diesel in tarile europene s-a plafonat, in primele doua luni acest an, dupa trei ani de crestere sustinuta, se arata intr-un studiu realizat de compania de cercetare de piata Jato Dynamics.

Imagini (0) Data: 19 April 2006 Comentarii (0)

Hotii de masini prefera Dacia
Noutati-auto

Potrivit datelor Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) autoturismele Dacia si modelele germane din Bucuresti, Constanta, Brasov si zona de vest a tarii sunt cele mai expuse furtului.

Imagini (0) Data: 10 March 2006 Comentarii (0)

Romanii vor cumpara, in curand, mai multe masini noi decat polonezii
Noutati-auto

Polonezii au cumparat doar 51.500 autovehicole noi, in trimestrul patru din 2005, cu 17,5 procente mai putin decat in perioada similara a anului 2004, in timp ce numarul autovehiculelor noi achizitionate in Romania s-a majorat, Polonia riscand sa piarda, in curand, primul loc pe aceasta piata, in favoarea Romaniei, informeaza Financial Times.

Imagini (0) Data: 14 February 2006 Comentarii (0)

Ministrul Finantelor a discutat cu reprezentantii APIA despre limitarea importurilor de masini second-hand
Noutati-auto

Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, s-a intalnit vineri cu reprezentantii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) pentru a discuta pe marginea impactului pe care il va avea asupra pietei auto aderarea Romaniei la Uniunea Europeana (UE), informeaza un comunicat al Ministerului Finantelor Publice (MFP).

Imagini (0) Data: 13 February 2006 Comentarii (0)

Incepand cu 1 aprilie 2003 se suspenda inmatricularea masinilor fara RCA si ITP
Noutati-auto

Conform prevederilor ordonantei de urgenta 189/2005, inmatricularea vehiculelor pentru care nu au fost incheiate asigurari de raspundere civila auto (RCA) sau pentru care nu au fost efectuate inspectiile tehnice periodice (ITP) va fi suspendata de drept incepand cu 1 aprilie.

Imagini (0) Data: 19 January 2006 Comentarii (0)

O mare parte a masinilor verificate de RAR in trafic prezinta un risc crescut de accident
Noutati-auto

Peste 80% dintre vehiculele controlate in trafic in Bucuresti, in primele zece luni ale acestui an, au fost descoperite ca fiind neconforme cu reglementarile in vigoare referitoare la starea tehnica a vehiculelor care circula pe drumurile publice, potrivit unui comunicat al Registrului Auto Roman.

Imagini (0) Data: 24 November 2005 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1598 :: 18.87MB