No SSO cookie
Benzina scumpa ajuta masinile hibrid sa castige teren
Noutati-auto

Mari producatori de autovehicule au ajuns la concluzia ca pretul mare al petrolului le-ar putea diminua vanzarile. De aceea ei fac lobby pe langa autoritatile guvernamentale sa-i ajute la introducerea unor tehnologii alternative, care sa le reduca dependenta de petrol. Primii care s-au trezit au fost americanii, care au avut si au inca cele mai mici preturi la carburanti.

Imagini (0) Data: 28 September 2005 Comentarii (0)

Antebelium - eveniment dedicat masinilor de epoca
Noutati-auto

8 automobile fabricate in perioada 1929-1936 au fost prezentate in cadrul unui eveniment inedit.

Imagini (0) Data: 8 August 2005 Comentarii (0)

Porsche Romania completeaza flota de masini a Connex
Noutati-auto

Porsche Romania anunţă semnarea unui parteneriat de anvergură cu Connex, liderul pieţei de telefonie mobilă, marcă a MobiFon S.A. În urma acordului încheiat, operatorul de telefonie mobilă va folosi pentru flota proprie automobile şi servicii oferite de importatorul auto nr. 1 din ţara noastră.

Imagini (0) Data: 13 July 2005 Comentarii (0)

Renault Nissan Romania - 4 ani de existenta si 50.000 de masini vandute
Noutati-auto

Fliliala Renault Nissan Romania implineste astazi 4 ani de existenta timp in care au fost vandute aproximativ 50.000 de vehicule Renault, iar marca franceza s-a mentinut neintrerupt in topul vanzarilor de import.

Imagini (0) Data: 1 July 2005 Comentarii (0)

În schimbul masinii vechi, românii îsi pot cumpara Skoda si SEAT
Noutati-auto

Porsche Romania, importatorul mărcilor Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen şi Porsche, participă la Programul pentru înnoirea parcului auto cu 1.079 de unităţi, astfel: 677 Skoda, 270 Volkswagen, 121 SEAT, 7 Autoutilitare Volkswagen şi 4 Audi.

Imagini (0) Data: 24 May 2005 Comentarii (1)

Lista societatilor autorizate sa preia masinile uzate din programul de reînnoire a parcului auto
Noutati-auto

20 de producatori şi dealeri auto validati vor furniza autoturisme pentru Programul de reinnoire a parcului auto. Printre firmele care accepta rable ca avans se numara, alaturi de Dacia autohtona, marci de lux precum Alfa Romeo, Maserati şi Audi.

Imagini (0) Data: 18 April 2005 Comentarii (1)

Accizele la masinile de lux, majorate peste plafonul stabilit initial
Noutati-auto

Dupa ce a propus Executivului, saptamana trecuta, majorarea de la 1 aprilie a accizelor la combustibil, uleiuri minerale si alcool cu niveluri de pana la 73%, Ministerul Finantelor revine asupra nivelului de majorare al acestui impozit la autoturime.

Imagini (0) Data: 23 March 2005 Comentarii (0)

Salonul auto s-a încheiat la Geneva... spectacolul continua pe Masini.Ro
Noutati-auto

După 10 zile de strălucire şi exuberanţă, salonul auto de la Geneva şi-a închis porţile şi şi-a stins luminile. Faptul că dupa orice spectacol se trage cortina nu înseamna că totul s-a sfârşit, fiindcă piesa rămâne, personajele traiesc in continuare iar actorii sunt cu siguranţă gata pentru înca o reprezentaţie.

Imagini (0) Data: 16 March 2005 Comentarii (0)

Tramontana - o noua marca de supermasini din Peninsula Iberica
Noutati-auto

Este foarte adevărat că la un salon auto cum este cel de la Geneva te aştepţi să vezi cele mai excluisiviste modele, cu cele mai speciale, mai inovative sau mai futuristice forme. Atunci când te gândeşti la concepte, te aştepţi să vezi modele la care nu ştii care e faţa, care e spatele, sau chiar care este volanul. Când vezi însă un model cum este Tramontana, îţi pierzi pur şi simplul uzul raţiuni, te opreşti cu gura cascată şi nici măcar nu reuşeşti să zici: "Ce e asta?"

Imagini (0) Data: 10 March 2005 Comentarii (0)

Laraki - primul producator de supermasini din lumea araba
Noutati-auto

În momentul în care te afli în faţa unei opere de artă o recunoşti instantaneu. Este ceva în interiorul tău care se sensibilizează automat şi o emoţie te cuprinde salutând frumosul. Când este vorba de maşini această emoţie se transformă într-un fel de dragoste la prima vedere.

Imagini (0) Data: 10 March 2005 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0653 :: 15.33MB