No SSO cookie
EXCLUSIVITATE: Badsi - Nissan si-a fixat un oviectiv de vânzari de 900 de masini
Noutati-auto

Societatea Badsi - Nissan, distribuitor autorizat al autovehiculelor Nissan mizează în acest an pe vânzarea a circa 900 de autovehicule, cifră cu peste 50% mai mare faţă de rezultatul anul trecut, când compania a comercializat 588 de unităţi, a declarat în exclusivitate penru www.masini.ro, Alex Mara, directorul de marketing al societăţii.

Imagini (0) Data: 14 April 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Opel România a vândut 1.000 de masini în primul trimestru al anului
Noutati-auto

Opel România, reprezentanţa oficială de vânzări şi distribuţie a modelelor Opel şi Chevrolet produse de General Motors, a comercializat în primul trimestru din acest an un număr de 996 de maşini, a declarat pentru www.masini.ro, Cristian Oltean, director de marketing al companiei.

Imagini (0) Data: 8 April 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Premium Auto ar putea vinde 300 de masini Jaguar si Land Rover
Noutati-auto

Modelele Land Rover şi Jaguar sunt disponibile acum în România prin intermediul noului importator Premium Auto, companie care face parte din Divizia Auto Tiriac, din cadrul Holdingului Ţiriac, a declarat pentru www.masini.ro, Anca Bold, responsabil de comunicare al companiei.

Imagini (0) Data: 18 February 2004 Comentarii (0)

Subaru vrea sa vânda peste 330 de masini în acest an
Noutati-auto

Vânzările mărcii Subaru ar putea atinge 330 de unităţi în acest an, pe piaţa românească, ceea ce ar reprezenta o ceştere de peste 30% faţă de cele 212 maşini comercializate anul trecut, a declarat pentru www.masini.ro, Claudiu Stan, brand manager Subaru în cadrul grupului Rădăcini, importator ofiacial al mărcii.

Imagini (0) Data: 13 February 2004 Comentarii (0)

Toyota Avensis este "Masina Anului" pentru cititorii www.masini.ro
Noutati-auto

Situl www.masini.ro, primul portal vertical din domeniu auto acordă modelului Toyota Avensis titlul de "Maşina Anului" în urma voturilor propuse de cititori săi.

Imagini (0) Data: 22 December 2003 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Masini exotice în România
Noutati-auto

Începând de anul viitor, pe piaţa românească vor fi disponibile mai multe tipuri de maşini exotice, importate de compania bucureşteană Sarmis, a declarat site-ului www.masini.ro, Adrian Petre, proprietarul firmei.

Imagini (0) Data: 24 November 2003 Comentarii (0)

EXCLUSVITATE: www.masini.ro lanseaza în premiera în România, sistemul de protectie auto AUTOIDENT
Noutati-auto

•15% reducere la asigurarea CASCO realizată prin OMNIASIG •Protejează atât maşina, cât şi oglinzile împotriva furtului, prin marcaje definitive •În ţările în care sistemul a fost introdus, rata furturilor s-a redus la jumătate •Comanda se poate face direct prin site-ul www.masini.ro

Imagini (0) Data: 24 October 2003 Comentarii (0)

GM Daewoo intra pe piata româneasca si intentioneaza sa vânda 300 de masini Chevrolet în acest an
Noutati-auto

GM Daewoo, compania care aduce Chevrolet în România - este vorba de modelele Daewoo produse de companie şi acum re-brandate - se aşteaptă să comercializeze circa 300 de maşini Chevrolet în acest an, pentru ca anul viitor, totalul vânzărilor să se ridice la 1.500 de unităţi, a declarat site-ului www.masini.ro, Cristian Oltean, PR manager al reprezentanţei GM din România.

Imagini (0) Data: 24 September 2003 Comentarii (1)

Dacia a vândut peste 31.000 de masini în prima jumatate a anului
Noutati-auto

Automobile Dacia a vândut în primul semestru 31.493 de vehicule, cu 14 % mai mult faţă de cele 27.449 de unităţi livrate în perioada similară a anului 2002, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 4 July 2003 Comentarii (0)

B&S Motors a înregistrat un record de vânzari al masinilor Suzuki în luna iunie
Noutati-auto

B&S Motors, importator al mărcii Suzuki, a vândut, în luna iunie, un număr de 50 de autoturisme, acesta fiind un record absolut de vânzări lunare pentru marca Suzuki în Romania, a declarat, marţi, site-ului www.masini.ro, Cornel Ardeleanu, director de vânzări al companiei.

Imagini (0) Data: 2 July 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1191 :: 18.85MB