No SSO cookie

SsangYong intentioneaza vânzari de peste 100 de masini în România

voteaza
(0/ 0)
SsangYong intentioneaza vânzari de peste 100 de masini în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Interauto, companie din grupul AutoItalia şi unic importator al mărcii SsangYong în România, se aşteaptă să comercializeze între 100 şi 150 de autoturisme în acest an, a declarat, miercuri, site-ului www.masini.ro Herbert Stein, directorul general al Auto Italia, la deschiderea oficială a showroom-ului dedicat mărcii coreene.

 
 
SsangYong este o marcă nouă în peisajul auto românesc, contractul de import pentru aceste maşini fiind semnat de Auto Italia la sfârşitul anului trecut.
[poza1s]Pentru început, modelele aduse sunt Rexton, din gama SUV de mari dimensiuni, Musso şi Korando, care scad treptat în dimensiuni.
Modelul de bază al companiei este Rexton, care a fost lansat sub denumirea de cod de proiect Y200, în ianuarie 1998, însă de o bună popularitate se bucură şi modelele Musso şi Korando, mai accesibile ca preţ, şi cunoscute pe piaţa românească prin intermediul companiei Daewoo care a comercializat aceste modele sub emblema sa în anii 1998-1999.
Cele trei modele sunt echipate cu trei tipuri de motorizări, care includ motoare de 2,3 litri şi 3,2 litri pe benzină, de 147, respectiv 217 CP, precum şi un Turbo Diesel de 2,9 litri de 120 CP.
[poza2d]Grupul SsangYong a fost fondat în 1939 şi este acum un mare conglomerat industrial, cu ramificaţii în mai multe domenii: ciment, ulei, hârtie, informaţii şi finanţe. În 1986, SsangYong a cumpărat Ha Dong Hwan Motor Company, ce fabrica, din 1954, autovehicule cu tracţiune integrală şi camioane.
În 1991, SsangYong a format o alianţă cu Mercedes Benz, primind licenţă pentru motoarele diesel şi pe benzină precum şi alte componente Mercedes. Modelul SsangYong Musso se produce din 1993, Korando din 1997, Rexton intrând în producţie de serie din 2002.
[poza3s]În ianuarie 1998, producătorul corean de autovehicule, Daewoo Motor, a preluat o mare parte din acţiunile SsangYong, dar în timpul crizei financiare din Asia în 1999, Daewoo a vândut acţiunile, controlul SsangYong fiind preluat de banci coreene, Mercedes Benz continuând să deţină o parte din acţiuni.
În 2001, compania SsangYong Motor a înregistrat o creştere a vânzărilor sale la nivel mondial de 7,4 % - atingând un volum de 125.400 vehicule. În termeni de venituri, totalul vânzărilor a crescut cu 30,8 % atingând 2,33 trilioane woni (1,76 miliarde USD).
[poza4d]În România, serviciile post-vinzare si distribuţia modelelor SsangYong se va realiza prin intermediul reţelei AutoItalia, iar toate produsele SsangYong vor beneficia de 3 ani garanţie în limita a 100,000 km.
AutoItalia Grup mai cuprinde, pe lîngă importul şi distribuţia mărcilor Fiat şi Alfa Romeo şi Maseratti, companiile Interauto şi Premium Brands (reprezentat al mărcilor Sparco, MS Design, Remus, Foliatec, Eibach şi AHB). O alta marcă italiană care va intra curînd în AutoItalia Grup va fi Lancia, a precizat Herbert Stein.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1407 :: 17.77MB