No SSO cookie
Compania Nokian Tyres a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index
Noutati-auto

Compania Nokian Tyres a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index (DJSI), înregistrând un scor total de sustenabilitate aproximativ dublu față de media din industrie, îmbunătățindu-și semnificativ rezultatele în evaluarea realizată în 2017. Scorul de 78 de puncte obținut de Nokian Tyres se plasează la diferență de un singur punct sub cel mai mare scor obținut la nivel global de către o companie din industrie.

Imagini (0) Data: 28 September 2017 Comentarii (0)

FRANKFURT 2017: Porsche 911 GT3 cu pachetul Touring
Noutati-auto

Noul model din gama vehiculelor puriste Porsche: modelul 911 GT3 cu pachetul Touring va fi prezentat în cadrul celui de-al 67-lea Salon Internațional de Automobile (IAA), ce are loc în perioada 12 - 24 septembrie 2017, la Frankfurt.

Imagini (6) Data: 12 September 2017 Comentarii (0)

FRANKFURT 2017: Mazda prezintă cele mai recente modele Jinba Ittai
Noutati-auto

Mazda este prezentă la Frankfurt cu gama completă de modele europene, la cea de-a 67-a ediţie a Showlui Internaţional de Automobile (IAA), care a început în această dimineaţă cu prima dintre cele două zile de presă.

Imagini (0) Data: 12 September 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Suzuki Swift Sport
Noutati-auto

După ce noul Swift a avut premiera mondială la Geneva, Suzuki Motor Corporation a prezentat oficial noul Swift Sport la ediția a 67-a a Salonului Auto de la Frankfurt. Cea de-a treia generație a acestui model emblematic a beneficiat de o schimbare completă de design și a fost concepută să ofere senzații speciale șoferilor pasionați de mașini sport.

Imagini (8) Data: 12 September 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Porsche Cayenne Turbo
Noutati-auto

După premiera mondială în cadrul celui de-al 67-lea Salon Internațional de la Frankfurt, noul Porsche Cayenne Turbo își ocupă locul din vârful gamei. Modelul de top complet nou din cea de-a treia generație Cayenne ridică încă o dată ștacheta pentru performanțe sportive în segmentul său.

Imagini (16) Data: 12 September 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Dacia Duster
Noutati-auto

Modelul emblematic al mărcii Dacia se prezintă cu un nou design, atât la exterior, cât și la interior, și cu o gamă extinsă de echipamente. Noul Duster păstrează însă atuurile care au contribuit la succesul primei generații : un spațiu interior generos, capacități remarcabile în off-road și un preț fără egal. Dacia prezintă Noul Duster la Salonul de la Frankfurt 2017, în compania a 30 de clienți, admiratori ai mărcii.

Imagini (58) Data: 12 September 2017 Comentarii (0)

Opel mizează pe sportivitate și spațiu cu noul GSi Sports Tourer
Noutati-auto

Agil și puternic datorită noului motor vârf de gamă: noul station wagon sportiv Opel Insignia GSi Sports Tourer nu cucerește doar șoferul, ci întreaga familie. Oferă plăcerea condusului fără a afecta spațiul și caracterul practic. Este pur și simplu un autovehicul care nu face compromisuri.

Imagini (8) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Nissan LEAF
Noutati-auto

Nissan a prezentat noul Nissan LEAF, noua generație a celui mai vândut vehicul 100% electric la nivel mondial. Noul LEAF, vehiculul electric accesibil publicului larg, dispune in acest moment de cea mai avansată tehnologie pentru acest tip de vehicul, ceea ce îl face emblematic pentru strategia Nissan Intelligent Mobility.

Imagini (7) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Citroen dezvăluie noua semnătură de brand
Noutati-auto

După ce a dezvăluit Campania sa de brand “Citroën Inspired by You” la salonul auto de la Paris din 2016, Citroën a creat noua sa semnătură de brand "INSPIRED BY YOU". O semnătură globală pe care Citroën o va afișa cu mândrie, pentru prima dată, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017.

Imagini (0) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Noua Mazda CX-5 a obținut 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP
Noutati-auto

Noua Mazda CX-5 a fost evaluată drept una dintre cele mai sigure maşini de familie ce poate fi cumpărată. Euro NCAP, organizaţia independentă care evaluează siguranţa maşinilor noi în Europa, i-a acordat noii Mazda CX-5 nota maximă de 5 stele pentru siguranţă.

Imagini (0) Data: 11 September 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1997 :: 15.44MB