No SSO cookie
Preţuri în România pentru MINI Countryman
Noutati-auto

Preţul de pornire pentru noul model este 26.580 Euro inclusiv TVA pentru versiunea Cooper, cu motor de 1,5 litri MINI TwinPower Turbo și 136 CP. Noul model urmează să aibă premiera mondială la Salonul Auto de la Los Angeles, pe 18 noiembrie. Lansarea pe piaţa din România este programată pentru februarie 2017, cu disponibilitate imediată pentru comenzi.

Imagini (56) Data: 19 November 2016 Comentarii (0)

Tipuri de difuzoare auto! Tu stii de care ai nevoie?
Noutati-auto

Difuzoarele auto sunt un dar de la producatorii de sisteme audio. Fara ele ne-am plictisi la cozile parca infinite de la semafoare.

Imagini (4) Data: 16 November 2016 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul MINI Countryman
Noutati-auto

Odată cu premiera noii generaţii MINI Countryman, brandul britanic cu o bogată tradiţie îşi continuă evoluţia în segmentul compact premium. Noul MINI Countryman este cel mai mare şi mai versatil model din istoria de 57 de ani a mărcii.

Imagini (56) Data: 8 November 2016 Comentarii (0)

Volvo S90: versiune restilizată și echipare de lux S90 Excellence
Noutati-auto

Cei de la Volvo au dezvăluit versiunea actualizată pentru piața din China a sedanului S90 și modelul de lux S90 Excellence, amândoua destinate pieței de modele sedan high-end, înainte de prima lor apariție publică la 2016 Guangzhou Motor Show.

Imagini (17) Data: 3 November 2016 Comentarii (0)

CONCEPT: Mercedes-Benz Clasa X
Noutati-auto

Clasa X va fi lansată pe piaţă la finalul anului 2017, va fi oferit în două variante de design și un singur mesaj: primul pick-up cu adevărat premium

Imagini (9) Data: 31 October 2016 Comentarii (0)

Soferii profesionisti protesteaza in toata tara impotriva cresterilor RCA abuzive
Noutati-auto

Majorari cu peste 300% la tarifele RCA pentru soferi cu atestat de transport

Imagini (0) Data: 24 October 2016 Comentarii (0)

Premieră Rolls-Royce Dawn în România
Noutati-auto

Cel mai mare showroom BMW din sud-estul Europei, Automobile Bavaria Băneasa, a împlinit zece ani de la inaugurare. Cu această ocazie Automobile Bavaria, dealerul care deţine singurul service Rolls-Royce din regiune, a prezentat în premieră naţională cea mai luxoasă decapotabilă Rolls-Royce a momentului: noul Rolls-Royce Dawn

Imagini (32) Data: 21 October 2016 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Renault Megane Sedan se lansează în România
Noutati-auto

Noul Megane Sedan completează gama Renault din segmentul C și va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens. Prețul de pornire este de 14.800 euro cu TVA inclus.

Imagini (52) Data: 11 October 2016 Comentarii (0)

LIV-2 - Un nou SUV de la coreenii de la SsangYong in 2017
Noutati-auto

LIV-2, prescurtare a numelui ”Limitless Interface Vehicle”, este forma finală a proiectului Y400 ce stă la baza noului SUV de clasă mare de la SsangYong și care va intra în piață în 2017.

Imagini (22) Data: 5 October 2016 Comentarii (0)

Suzuki a lansat ALLGRIP la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

De la lansarea modelului LJ10, primul SUV compact cu tracțiune integrală, pe piața japoneză, în 1970, Suzuki Motor Corporation a depus toate eforturile pentru a-și perfecționa tehnologia 4x4. Suzuki a oferit vehicule 4x4 unei tipologii variate de clienți, cu stiluri de viață diferite, vehicule capabile să ruleze în condiții diverse și să se adapteze diferitelor activități.

Imagini (4) Data: 4 October 2016 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1728 :: 19.05MB