No SSO cookie

VÂNZARI MASINI

voteaza
(0/ 0)
VÂNZARI MASINI
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima maşină vândută prin site-ul www.masini.ro a fost un Ford Focus

 
 
[poza1s]Site-ul www.masini.ro a vândut pe data de 21 martie prima maşină prin intermediul serviciului de Vânzări Directe, un Ford Focus 1,8 TDI de 90 CP, furnizat de compania Business Development Team din Bucureşti, dealer autorizat Ford.
Filmul operaţiunilor fost extrem de scurt. Totul a început în 13 martie, când compania BDT a primit cererea din partea clientului, oferta de răspuns fiind realizată în dimineaţa zilei de 14 martie, după care pe 21 martie s-a semnat contractul de vânzare cumpărare şi prima plată.
Primul client care a beneficiat de avantajele site-ului www.masini.ro este Dumitru Bărbulescu din Slatina, un om obişnuit, care a învăţat singur că Internetul este o modalitate mult mai simplă şi mai rapidă pentru a efectua anumite activităţi economice.
Domnia sa ne-a spus că în momentul în care a dorit să îşi cumpere o maşină nouă a ales cu încredere www.maşini.ro, datorită bogăţiei informaţiei prezente pe site, apoi chiar şi-a facut fişe cu diferite modele, pe baza datelor din site, pentru a se decide asupra maşinii pe care doreşte să o achiziţioneze.
“Site-ul www.masini.ro m-a scutit de multă pierdere de timp şi m-a sprijinit foarte mult în alegerea maşinii pe care doream să o cumpăr. Datorită informaţiilor din site am reuşit să analizez mai multe modele, să compar preţurile şi să mă decid asupra mărcii şi a modelului noului meu automobil. Apoi am făcut comanda prin intermediul serviciului Vânzări Directe din site, iar a doua zi am început deja tratativele cu dealerul Ford, compania BDT, reuşind ca într-o săptămână să plătesc deja avansul pentru un Ford Focus. Mai mult, pentru a completa suma de bani de care aveam nevoie a trebuit să vând vechea maşină, lucru pe care l-am realizat tot prin intermediul site-ului www.masini.ro, prin postarea unui anunţ de vânzare. Dacă nu era site-ul www.masini.ro toate aceste operaţii mi-ar fi luat mai mult timp, având deja o experienţă în acest sens, şi m-a scutit şi de multe cheltuieli inutile, fiindcă am venit o singură dată la Bucureşti ca să văd maşina aleasă şi să plătesc avansul”, ne-a spus domnul Bărbulescu.
El a adăugat că Ford Focus i s-a părut cea mai potrivită alegere, întrucât pe lângă motivele personale, calităţile recunoscute şi fiabilitatea crescută a acestui model sunt criterii care nu pot fi neglijate.
[poza2s]Alegerea făcută, Focus 1,8 TDI, de 90 CP, în gradul de echipare Confort, dispune, printre altele de aer condiţionat, radio CD cu patru boxe, 2 airbag-uri, servodirecţie, ABS+EBD, geamuri şi oglini cu acţionare electrică, volan reglabil axial şi vertical, faruri cu halogen reglabile electric şi avertizor sonor pentru lumini şi uşi deschise. Preţul total, cu taxele incluse, a fost de 17.190 de euro.
Societatea BDT, dealerul Ford care a realizat vânzarea acestui model, a primit mai multe solicitări pentru diferitele modele comercializate de companie, toate dintre acestea primind un răspuns chiar în aceeaşi zi.
“Suntem mulţumiti de rezultatele obţinute în urma colaborării cu Mirabilis Media, furnizoarea serviciilor de pe site-ul www.maşini.ro”, au precizat oficialii BDT.
După două săptămâni de la lansarea serviciului Vânzări Directe, numărul cererilor transmise către companiile afiliate site-ului www.masini.ro este de peste 60, acestea urmând să crească proporţional cu numărul firmelor care se alătură acestui serviciu.
În acest an, Ford Motor Company îşi aniversează centenarul, fapt care întăreşte imaginea impecabilă pe care o au toate modelele Ford în întreaga lume.
Numai modelul Ford Focus a fost distins cu peste 70 de premii internaţionale, europene şi naţionale, între care amintim “European Car of the Year 1999”, “North Amercican Car of the Year 2000” şi “Diesel Car of the Year 2002”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0514 :: 17.77MB