No SSO cookie
Viitorul Renault Laguna va fi un model radical
Noutati-auto

Seful departamentului de marketing de la Renault a declarat ca viitoarea generatie, planuita pentru anul 2015 va transforma modelul Laguna intr-o masina radicala.

Imagini (1) Data: 16 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Lancia prezinta noul Ypsilon
Noutati-auto

Lancia a lansat doua video-uri care prezinta noul Ypsilon in doua lumini diferite. Primul ne prezinta compacta ca si o masina pasionala si distractiva, in timp ce al doilea video ne arata un Ypsilon caracterizat de lux si calitate.

Imagini (1) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

Brawn: Mercedes mai are nevoie de o secunda
Formula 1

Ross Brawn, boss-ul echipei de Formula 1 Mercedes, a recunoscut ca noua masina este putin in urma fata de masinile echipelor fruntase si ca aceasta mai are nevoie sa recupereze cam o secunda pe tur pentru a fi la fel de rapida ca monoposturile celor din fata.

Imagini (1) Data: 4 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Bertone Jaguar B99 Concept
Noutati-auto

Nu, nu am facut o greseala in titlu, chiar este vorba despre un nou model Jaguar, dar care a fost desenat de casa Bertone. In cazul in care masina va place, inarmati-va insa cu rabdare pentru ca de versiunea de serie ne mai despart inca cel putin doi ani...

Imagini (3) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Hello Dodge Journey... aaa... FIAT Freemont?
Noutati-auto

Grupul FIAT a lansat astazi la Geneva modelul Freemont, un crossover cu sapte locuri a carui productie este programat sa inceapa in vara acestui an. Pentru cei familiarizati cat de cat cu piata americana, daca masina vi se pare cunoscuta aveti dreptate, este chiar Dodge Journey 2009, cu alta emblema si cu o parte frontala redesenata pentru clientii europeni.

Imagini (4) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Versiunea de productie Opel Ampera, lansata oficial
Noutati-auto

Dupa exact doi ani de la anuntarea conceptului, Opel Ampera isi face mult-asteptatul debut la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Desi informatiile tehnice sunt cunoscute de destul de mult timp, o noutate o reprezinta faptul ca masina va fi vanduta la acelasi pret pe intreg Batranul Continent, si anume, 42.900 euro.

Imagini (27) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Brawn: Noul Mercedes are probleme cu racirea
Formula 1

Ross Brawn a recunoscut ca noua masina Mercedes sufera inca la multe capitole, unul dintre acestea fiind procesul de racire ineficient.

Imagini (1) Data: 26 February 2011 Comentarii (0)

Hamilton, multumit de numarul de tururi
Formula 1

Lewis Hamilton s-a aratat satisfacut la finele zilei a treia de teste de la Barcelona de numarul de tururi efectuate, britanicul spunand ca noua masina progreseaza vizibil.

Imagini (1) Data: 21 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Procesul de asamblare a legendarului Ford Model T
Noutati-auto

Legendarul Ford Model T este prima masina care a revolutionat industria auto. Acesta a fost primul model care a facut autoturismul accesibil maselor. Ford Model T a fost dotat cu un propulsor de 2.9 litri capabil sa dezvolte 20 de cai putere.

Imagini (1) Data: 20 February 2011 Comentarii (0)

Williams neaga ca ar fi trisat la Jerez
Formula 1

Oficialii echipei de Formula 1 Williams au declarat ca timpii obtinuti de Rubens Barrichello au fost regulamentari si ca masina nu avea niciun fel de modificare, asa cum au acuzat anumite echipe din Marele Circ.

Imagini (1) Data: 17 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2280 :: 15.33MB