No SSO cookie

VIDEO: Lancia prezinta noul Ypsilon

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Lancia prezinta noul Ypsilon
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lancia a lansat doua video-uri care prezinta noul Ypsilon in doua lumini diferite. Primul ne prezinta compacta ca si o masina pasionala si distractiva, in timp ce al doilea video ne arata un Ypsilon caracterizat de lux si calitate.

 
 
Noul Lancia Ypsilon este realizat pe baza modelului Fiat 500, dar are un ampatament cu 300 mm mai mare, astfel ca spatiul pasagerilor este imbunatati considerabil. Noul model are o lungime de 3.84 m.

Modelul Ypsilon beneficiaza de noile scaune subtiri, acestea au fost implementate de Fiat pentru a imbunatati spatiul din habitaclu, tehnologie implementata in premiera pe modelul Ypsilon.




Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1450 :: 17.78MB