No SSO cookie
Noul Lotus a debutat azi
Formula 1

Lotus testeaza pentru prima data noua masina in cursul zilei de astazi, in a doua zi a sesiunii de teste de la Valencia. Finlandezul Kovalainen este cel care face cunostinta cu noul monopost pentru prima data, lui Jarno Trulli urmand sa-i vina randul maine.

Imagini (1) Data: 2 February 2011 Comentarii (0)

Red Bull lanseaza noul RB7
Formula 1

Echipa de Formula 1 Red Bull si-a lansat si ea noua masina in dimineata zilei de marti, urmand ca Sebastian Vettel sa efectueze primele ei teste la Valencia in cursul aceleiasi zile.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Toro Rosso lanseaza noul STR6
Formula 1

Toro Rosso si-a lansat si ea noua masina de Formula 1, pe circuitul de la Valencia, in dimineata primei zile de teste oficiale din 2011.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Sauber si-a prezentat noul C30
Formula 1

Noua masina a echipei de Formula 1 Sauber a fost lansata la Valencia, inaintea primelor teste ale sezonului. Obiectivul echipei pentru sezonul 2011 este lupta pentru clasarea in puncte la fiecare cursa.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Top Gear testeaza noul Ariel Atom V8
Noutati-auto

Noul sezon Top Gear a debutat duminica in Anglia, iar James May a inceput sezonul cu dreptul. Prezentatorul britanic a testat noul Ariel Atom V8, o masina extrem de usoara dotata cu un propulsor V8 de 500 CP. Printre noutatile sezonului trebuie sa amintim si prezenta lui Tiff Needel si faptul ca noul Stig s-a dovedit a fi foarte eficient.

Imagini (1) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

Petrov va testa primul noul Renault
Formula 1

Vitaly Petrov va fi primul care va pilota noua masina Renault, cu ocazia primei zile a sesiunii de teste de la Valencia, de saptamana viitoare.

Imagini (1) Data: 25 January 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul BMW Seria 6 cabriolet prezentat in detaliu
Noutati-auto

BMW a lansat o noua galerie de imagini cu modelul Seria 6 cabriolet. Acesta a fost fotografiat in Africa de Sud, iar printre imagini se poate observa si modelul Seria 6 cabriolet Individual. Acesta este un program creat pentru clietii care doresc o masina personalizata.

Imagini (100) Data: 21 January 2011 Comentarii (0)

Hamilton va testa primul noul McLaren
Formula 1

Lewis Hamilton va fi cel care va pilota pentru prima data noul model McLaren Mercedes in data de 10 februarie la Jerez, Jenson Button urmand sa faca si el cunostinta cu noua masina in ziua urmatoare.

Imagini (1) Data: 20 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes distrus de tencuiala cazuta de pe o cladire, in centrul Timisoarei
Noutati-auto

O masina de lux a fost serios avariata de bucati de zidarie desprinse de pe o cladire din centrul orasului, marti dupa-amiaza. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.Citeste continurare stirii

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

Design-ul noului Viper va fi inspirat de o femeie goala
Noutati-auto

CEO-ul Dodge, Ralph Gilles a declarat ca noul Dodge Viper va fi la fel de frumos ca si o femeie goala pe plaja. Acesta a completat spunand ca design-ul va fi fluid si ca va surprinde ceea ce doreste un barbat de la o masina sport.

Imagini (1) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1539 :: 15.27MB