No SSO cookie

Viitorul Renault Laguna va fi un model radical

voteaza
(0/ 0)
Viitorul Renault Laguna va fi un model radical
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seful departamentului de marketing de la Renault a declarat ca viitoarea generatie, planuita pentru anul 2015 va transforma modelul Laguna intr-o masina radicala.

 
 
Renault doreste sa realizeze modele inovative, atat in design, cat si in dotari si tehnologie. Primul model care se va bucura de noua directie aleasa de francezi va fi viitorul Laguna. Acesta va fi lansat in 2015 si s-ar putea sa nu mai fie numit Laguna. Noul model va fi realizat in colaborare cu cei de la Samsung.

Noul Renault Laguna va avea un design inspirat de modele precum Audi A5 Sportback si Infiniti Etherea. Designerii francezi doresc  sa atraga o clientela cat mai variata, iar schimbarea radicala a design-ului ar putea atrage noi clienti premium. Modelul Laguna este momentan unul dintre modelele de baza al producatorului francez.

Renault doreste sa modifice radical si modelul Espace, model care a revolutionat segmentul MPV-urilor. Francezii vor lansa in urmatorii ani si un nou crossover, acesta va avea ca si rival principal noul Nissan Juke si va fi influnetat in mare masura de conceptul Captur, prezentat anul acesta la Geneva.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1339 :: 17.78MB