No SSO cookie
Super-galerie foto Hennessey Venom GT
Noutati-auto

Cu doar 10 exemplare fabricate anual, sunt foarte mari sansele ca extrem de multi dintre noi sa nu vada vreodata un Hennessey Venom GT in realitate. De aceea, ne-am gandit ca o sa va faca foarte rau sa vedeti aceasta masina in toata splendoarea ei, macar intr-o supergalerie foto. La urma urmei, de ce doar noi sa suferim?

Imagini (23) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

Massa: Nu stim exact cum stam
Formula 1

Felipe Massa, pilotul echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca nu stie inca de ce este capabila noua masina cu adevarat si ca acest lucru se va vedea doar dupa prima cursa oficiala a sezonului, cea din Australia.

Imagini (1) Data: 23 March 2011 Comentarii (0)

Domenicali: Strategia va fi vitala, calificarile vor fi mai putin importante
Formula 1

Managerul Ferrari este de parere ca, odata cu introducerea noilor pneuri Pirelli in Formula 1, strategiile echipelor vor conta mai mult in stabilirea ierarhiilor decat calificarile si locul ocupat de o masina la startul unei curse.

Imagini (1) Data: 23 March 2011 Comentarii (0)

Heidfeld nu exclude posibilitatea victoriilor de etapa
Formula 1

Nick Heidfeld, pilotul echipei Lotus-Renault, a declarat ca ia in calcul posibilitatea de a obtine victorii de etapa in sezonul 2011 de Formula 1, cu toate ca este inca prea devreme pentru a stii daca noua masina Renault este capabila de asemenea performante.

Imagini (1) Data: 22 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Ferrari 458 Italia vs Shelby Cobra 427
Noutati-auto

Dan Bilzerian si Tom Goldstein sunt doi prieteni foarte buni, unul detine un Ferrari 458 Italia, iar al doilea un Shelby Cobra 427. Cei doi au pus pariu pe 400.000 dolari pentru a vedea care masina este mai rapida.

Imagini (1) Data: 21 March 2011 Comentarii (0)

Skoda Octavia 1.2 TSI revelatia anilor de criza!
Editoriale

Un motor mai mic, mai puternic si mai economic pentru o masina de familie. Test despre consumuri.

Imagini (6) Data: 21 March 2011 Comentarii (30)

Sutil: Primele curse vor fi grele
Formula 1

Adrian Sutil a declarat ca noua masina a echipei de Formula 1 Force India nu este inca foarte bine pusa la punct si ca primele curse ale sezonului 2011 se anunta destul de complicate.

Imagini (1) Data: 20 March 2011 Comentarii (0)

BAC MONO - curse legale pentru omul de rand
Noutati-auto

Faceti cunostinta cu BAC MONO, o masina ce si-a propus sa aduca performantele din lumea curselor auto la un nivel mult mai democratic.

Imagini (11) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

Honda Brio, doar pentru asiatici (si asta e bine pentru Sandero)
Noutati-auto

Honda a prezentat oficial noul model Brio, o masina low-cost proiectata special pentru pietele emergente din Asia. Modelul este identic cu conceptul prezentat anul trecut la Bangkok International Motor Show.

Imagini (5) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

McLaren, cea mai putin fiabila echipa din aceasta iarna
Formula 1

Cea mai fiabila masina de Formula 1 a acestei ierni a apartinut celor de la Ferrari, in timp ce masina cu cei mai putini kilometri la activ a fost McLaren Mercedes.

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1960 :: 15.29MB