No SSO cookie

Brawn: Noul Mercedes are probleme cu racirea

voteaza
(0/ 0)
Brawn: Noul Mercedes are probleme cu racirea
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ross Brawn a recunoscut ca noua masina Mercedes sufera inca la multe capitole, unul dintre acestea fiind procesul de racire ineficient.

 
 
Ross Brawn, boss-ul echipei de Formula 1 Mercedes GP, a dezvaluit ca noua masina Mercedes sufera de o ''problema de racire'', problema care i-a impiedicat pe pilotii teamului german sa obtina performantele pe care si le-au dorit in testele inceputului sezonului.

In cele 11 zile de teste de pana acum, Mercedes a fost una dintre cele mai inconstante echipe, Nico Rosberg si Michael Schumacher alternand zilele extrem de rapide cu unele in care dificultatile de ordin tehnic au tinut capul de afis sau in care timpii nu erau nici pe departe cei scontati.

Brawn a recunoscut acum ca in acest moment Mercedes este destul de departe de trioul din fruntea campionatului, format din Red Bull, Ferrari si McLaren si a incercat sa explice motivele acestei mari diferente. '' Modificarile pe termen scurt pe care le-am operat asupra monopostului de baza cu care am plecat la drum ne-au costat scump in ceea ce priveste performantele. '' a spus Ross Brawn.


Cu toate acestea, managerul general al echipei Mercedes si-a incheiat declaratia pe un ton optimist, spunand ca toate micile dificultati intampinate pana acum pot fi rezolvate si ca una peste alta se declara multumit de '' pozitia actuala, precum si de dezvoltarile pe care le-am reusit asupra masinii. ''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2439 :: 22.11MB