No SSO cookie
VIDEO: Chevrolet-ul Silverado nu este creat pentru sarituri
Noutati-auto

Sariturile cu masina sunt printre cele mai grele cascadorii, trebuie sa se tina seama de diferiti factori, vant, viteza si masa masinii. Acest sofer se pare ca a uitat ca un pick-up nu este creat pentru a sari peste rampe de pamant.

Imagini (1) Data: 16 February 2011 Comentarii (0)

Virgin: Problemele din 2010 au fost rezolvate
Formula 1

Oficialii echipei Virgin s-au declarat multumiti dupa prima sesiune de teste la care a participat noua masina, fiabilitatea acesteia fiind net superioara monopostului de anul trecut.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Ford prezinta diferentele dintre noile modele ecologice
Noutati-auto

Ford a lansat un nou video, acesta are rolul de a explica diferentele dintre masinile electrice, hibride si plug-in. Producatorul american explica fiecare tip de masina ecologica in parte si prezinta propriile modele din fiecare categorie.

Imagini (0) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Un batran de 83 de ani merge pe contransens in SUA
Noutati-auto

Un batran de 83 de ani a fost implicat saptamana trecuta intr-un accident pe o autostrada din SUA. Clarence Kinney a condus un Ford F-150 pe contrasens pe o autostrada din apropierea orasului San Diego. Calatoria acestuia a fost incheiata de un parapet din beton, se pare ca masina a fost rupta in doua, dar nimeni nu a suferit rani grave.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

Heidfeld impresioneaza la debutul la Renault
Formula 1

Nick Heidfeld a fost protagonistul zilei de teste de sambata, germanul reusind cel mai bun timp la prima sa intalnire cu masina Renault. Heidfeld a fost urmat de Fernando Alonso si Michael Schumacher in ierarhia zilei, Bruno Senna urmand sa testeze in locul sau duminica.

Imagini (1) Data: 13 February 2011 Comentarii (0)

Button: Pneurile Pirelli vor aduce mai mult spectacol
Formula 1

Jenson Button a spus, dupa primele sale teste de la Jerez, cu noua masina McLaren, ca noile pneuri Pirelli vor imbunatati spectacolul din Formula 1, facand cursele mai atractive si mai distractive.

Imagini (1) Data: 12 February 2011 Comentarii (0)

Hispania a facut publice primele imagini ale noii masini
Formula 1

Cu toate ca noul monopost al echipei de Formula 1 Hispania Racing este inca departe de a fi lansat oficial, imagini cu noua masina au fost date publicitatii, intr-o incercare a oficialilor iberici de a demonstra ca masina va fi gata inainte de inceperea sezonului 2011.

Imagini (1) Data: 8 February 2011 Comentarii (0)

Gerber: Nu am vazut ce s-a intamplat
Formula 1

Jakub Gerber face primele declaratii dupa teribilul accident la care a asistat, din pozitia de copilot, alaturi de Robert Kubica. Gerber spune ca nu a vazut ce s-a intamplat si ca nu stie daca masina a alunecat sau a lovit ceva aflat pe pista.

Imagini (1) Data: 7 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Prima competitie de drifturi cu tricicleta din lume
Noutati-auto

Drifturile sunt realizate de obicei cu o masina puternica cu tractiune spate. Un grup de pasionati din Noua Zeelanda a inventat un nou sport, driftul cu triciclete. Aceste triciclete sunt putin modificate, iar sistemul de propulsie este o combinatie de gravitatie si drumuri in panta.

Imagini (1) Data: 4 February 2011 Comentarii (0)

Webber, multumit de testele de joi
Formula 1

Mark Webber a avut parte de o ultima zi de teste la Valencia destul de fasta, reusind sa incheie 105 tururi, si s-a declarat multumit de modul in care s-a comportat noua masina.

Imagini (1) Data: 4 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1520 :: 18.81MB