No SSO cookie

Williams neaga ca ar fi trisat la Jerez

voteaza
(0/ 0)
Williams neaga ca ar fi trisat la Jerez
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii echipei de Formula 1 Williams au declarat ca timpii obtinuti de Rubens Barrichello au fost regulamentari si ca masina nu avea niciun fel de modificare, asa cum au acuzat anumite echipe din Marele Circ.

 
 
Sam Michael, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Williams, a dezmintit categoric zvonurile conform carora masina cu care Rubens Barrichello a alergat duminica, in ultima zi a testelor de la Jerez, ar fi avut o greutate sub limita minima admisa de regulamentele FIA.

Barrichello a avut o evolutie neobisnuit de buna in ziua finala a celei de-a doua sesiuni de teste a anului si a incheiat cu cel mai bun timp al zilei si chiar al saptamanii, 1:19,832, un timp cu in jur de jumatate de secunda mai bun decat cel stabilit de Michael Schumacher vineri.

Cu toate acestea, oficialii Williams neaga ca ar fi fost ceva necurat la mijloc si spun ca timpul a fost absolut real si ca meritul apartine numai pilotului brazilian si inginerilor echipei, cei care au reusit sa puna la punct o masina extrem de rapida intr-un timp foarte scurt.


Sam Michael a recunoscut ca veteranul brazilian avea destul de putin combustibil in masina atunci cand a realizat acel timp extrem de rapid si ca era intrerupta legatura dintre generator si motor, din cauza unei probleme cu sistemul de racire, dar a spus ca in rest masina nu avea nimic in plus sau in minus la bord si ca toate elementele sistemului KERS erau in regula.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0929 :: 17.78MB