No SSO cookie
BMW 328, 75 de ani de la lansare
Noutati-auto

BMW 328 a fost un model sport fabricat de constructorul german intre anii 1936 si 1940, masina fiind la acel moment una dintre cele mai de succes in lumea sporturilor cu motor.

Imagini (0) Data: 11 May 2011 Comentarii (0)

Foto spion: Ford Focus ST
Noutati-auto

Ford testeaza in lume 60 de unitati Ford Focus ST, iar masina va ajunge si pe piata din SUA.

Imagini (0) Data: 11 May 2011 Comentarii (0)

SLS 63 Supersport GT by Kicherer
Noutati-auto

Acesta este SLS 63 Supersport GT, pregatit de tunerul german Kicherer. Compania din Stockach numeste viziunea proprie a lui Mercedes SLS AMG o masina "furioasa si agresiva”.

Imagini (12) Data: 22 April 2011 Comentarii (0)

Prima fotografie cu interiorul noului BMW M5
Noutati-auto

Atunci cand bavarezii au prezentat oficial noul BMW M5 Concept, masina a avut toate geamurile negre deoarece modelul nu era complet terminat, compania preferand sa se axeze pe aspectul exterior si o scurta lista de specificatii tehnice.

Imagini (16) Data: 22 April 2011 Comentarii (0)

Button: Nu s-a putut mai mult de data aceasta
Formula 1

Jenson Button a declarat, la finele Marelui Premiu de la Shanghai, ca nu are multe sa-si reproseze, in ciuda clasarii slabe din final si ca masina pur si simplu nu a fost suficient de rapida de data aceasta.

Imagini (1) Data: 18 April 2011 Comentarii (0)

Mercedes: Suntem pe drumul cel bun
Formula 1

Ambii piloti ai echipei Mercedes s-au declarat multumiti la finele antrenamentelor libere de vineri din Malaezia, acestia declarand ca masina este pe drumul cel bun si ca este capabila de performante deosebite.

Imagini (1) Data: 8 April 2011 Comentarii (0)

Limuzina presedintelui Barrack Obama, exceptata (si) de la legea poluarii
Noutati-auto

Ai desigur o serie de avantaje daca esti supranumit "cel mai puternic om de pe Pamant”, iar printre cele cu adevarat importante se strecoara si unele de mai mica relevanta. Printre acestea, faptul ca masina ta este uneori, in afara legii, iar asta nu deranjeaza pe nimeni...

Imagini (2) Data: 2 April 2011 Comentarii (0)

Vrei de pe eBay: Rover 1913, unicat, original
Noutati-auto

Pentru cineva ce si-a propus sa cumpere ceva ce nu mai are altcineva pe planeta Pamant, masina din imagini este o adevarata mana cereasca. La doar 45.000 de euro, iti poti cumpara un Rover unicat, original - ceva ce nu au nici Carlos Slim, nici Jay Leno si nici... Gigi Becali...

Imagini (2) Data: 30 March 2011 Comentarii (0)

Audi A4 a "implinit" 5 milioane de unitati
Noutati-auto

Astazi a iesit de pe linia de asamblare a uzinei din Ingolstadt exemplarul Audi A4 cu numarul 5.000.000. Masina este un A4 3.0 TDI quattro, vopsit in culoarea Misano Red.

Imagini (1) Data: 30 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: 30 de minute cu noul BMW M5
Noutati-auto

In ultimele saptamani, imaginile si videoclipurile cu noul BMW M5 spionat abunda. A sosit insa timpul pentru un video oficial cu masina in cadrul testelor.

Imagini (1) Data: 30 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1823 :: 15.3MB