No SSO cookie
Date tehnice despre modelul Jaguar din 1961
Utile

Jaguarul a ajuns un etalon al industriei auto britanice si nu numai, fiind binecunoscut amatorilor de masini datorita siglei sale infatisand un jaguar in saritura, dar si datorita faptului ca reuseste sa ofere masini luxoase care dezvolta putere remarcabila. De la inceputurile marcii, prin modele ca Mark IV din 1948, la XJ 220 din 1992 si 1994, care a detinut la acea vreme recordul pentru cea mai rapida masina produsa in serie, la designul modern al modelelor X-type, XF, XJ si a masinilor de mari dimensiuni botezate XK, automobilele apartinand acestei marci au fost mereu cu o clasa peste competitorii lor, iar modelele anului 1961 nu au constituit o exceptie de la regula.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Importanta service-urilor auto
Utile

In zilele noastre, intreaga lume este pe fuga, pe masura ce oamenii se muta dintr-un loc intr-altul, fie in interese de serviciu sau personale. Daca se intampla sa fiti printre multi dintre cei care conduc mult pe autostrada, service-urile auto sunt foarte importante. O vizita regulata la aceste service-uri va asigura ca totul functioneaza struna in masina dumneavoastra, pentru a va putea indeplini sarcinile zilnice mai usor. Service-urile auto fac parte din conduita preventiva a ingrijirii masinii, care va va ajuta sa va mentineti masina in forma maxima si intr-o stare buna de functionare tot timpul.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum iti poti da seama daca pompa de apa a radiatorului trebuie inlocuita
Utile

Pompa de apa a radiatorului este o componenta extrem de importanta a sistemului de racire pentru orice masina. Functionarea defectuoasa a acesteia duce la deterioararea permanenta a motorului din cauza caldurii excesive care va deforma piesele metalice din interior, mai ales daca acestea sunt confectionate din aluminiu. Daca indicatorul de temperatura arata o crestere a acesteia datorata unor pierderi de lichid din radiator, inclusiv prin defectarea pompei de apa, este necesara o verificare imediata.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa ajungeti proprietarul unei masini ieftine
Utile

Daca tot aveti posibilitatea de a achizitiona masini ieftine cu pretul sub 5.000 de dolari, de ce sa platiti o suma monumentala pe o masina care si asa va sta in parcarea de la biroul la care lucrati, intreaga zi? Masinile ieftine sunt sunt cele mai potrivite pntru situatia economica actuala. Aceste masini nu numai ca sunt disponibile pe siturile de internet specializate in asa ceva, ci exista si cateva sfaturi despre aceste masini, care va ajuta sa faceti o alegere inteligenta. In acest articol am descris intreaga procedura care va va face posesorul unei masini si care va va ajuta sa scateti un pret bun pe ea, care sa fie chiar mai mic decat v-ati asteptat.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Cautarea masinilor second hand
Utile

V-ati saturat sa fiti stresat de un vanzator de masini atunci cand faceti o vizita la un salon auto? De multe ori nici macar nu apucati sa va parcati masina, ca un vanzator deja este langa dumneavoastra, gata sa bata palma la o intelegere. Multi oameni vor sa evite aparitia acestor evenimente, cu toate ca exista si alte variante de a cumpara o masina. Chiar daca exista atatia comercianti, saloane auto si anunturi online, puteti avea o experienta plaucta legat de cautatul unei masini din confortul propriei case.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Masini cu ratiune proprie
Utile

Probabil ca titlul este putin fortat, dar de aproape 30 de ani, inginerii lucreaza la un vehicul dotat cu un sistem inteligent de conducere – in esenta, ei incearca sa creeze o masina autonoma. Asta a fost o fantezie pentru mai multi soferi, care sperau ca functia de auto-pilot ii va scuti de condus.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Masinile si stralucirea
Utile

Mersul cu masina la drum intins este un lucru extrem de apreciat. Cine nu iubeste sunetul unui motor care toarce si vibratiile unei brize ametitoare care intra pe geamurile unei masini?

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Date de fabrica pentru Chevy El Camino SS 396 din 1966
Utile

Chevrolet El Camino SS 396, din 1966, a fost un membru neobisnuit al liniei ,,muscle’’ de la Chevrolet. Era bazat pe Chevelle coupe, dar era o utilitara sport pickup care putea fi folosita si ca masina de transport pasageri sau camion. Modelul 1966 a fost primul care a fost echipat cu motorul V8 de 396 cubic inch, un motor puternic cu care au rivalizat doar motoarele de pe Chevy 454, Chrysler 383, Hemi 426 si Ford 390 si 428 Cobra Jet.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Cum stii cand e momentul sa schimbi transmisia?
Utile

Sunt multe semne care indica faptul ca masina ta are nevoie de o noua transmisie. Transmisia este una dintre cele mai importante parti ale autovehiculului. De asemenea, este si foarte scumpa. Daca esti posesorul aceluiasi autovehicul de mult timp, va trebui sa iti schimbi transmisia la un moment dat. Problemele transmisiei pot fi reparate daca sunt obvservate din timp. Acestea sunt o serie de semne ce indica probleme la transmisie.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Diagnosticarea si repararea cuplului de transmisie
Utile

Daca esti capabil sa depistezi eventualele probleme ce pot aparea la cuplul de transmisie, acest lucru te poate ajuta nu numai sa-ti intretii mai bine masina, dar si sa economisesti bani. Iata care sunt semnele care te pot ajuta sa recunosti o problema.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2882 :: 15.42MB