No SSO cookie

Brawn: Mercedes mai are nevoie de o secunda

voteaza
(0/ 0)
Brawn: Mercedes mai are nevoie de o secunda
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ross Brawn, boss-ul echipei de Formula 1 Mercedes, a recunoscut ca noua masina este putin in urma fata de masinile echipelor fruntase si ca aceasta mai are nevoie sa recupereze cam o secunda pe tur pentru a fi la fel de rapida ca monoposturile celor din fata.

 
 
Ross Brawn, managerul general al echipei de Formula 1 Mercedes, a recunoscut ca upgradeul care va fi realizat la noul W02 pentru sesiunea de teste finala de la Barcelona va trebui sa faca masina mai rapida cu o secunda pe tur pentru ca aceasta sa se compare cu masinile echipelor favorite la titlu in acest an.

Mercedes n-a avut parte de niste teste extrem de favorabile pana acum, momentele de viteza si de ritm ridicat fiind dublate de momente in care masina a clacat aproape inexplicabil. Cu toate acestea, oficialii echipei germane au cerut rabdare si au declarat ca monopostul isi va arata adevarata valoare de-abia la ultimele teste dinaintea startului sezonului.

Brawn a insistat in continuare pe aceeasi idee, dar a recunoscut ca este posibil ca modificarile care vor mai fi facute la masina sa nu fie suficiente pentru a o aduce pe aceasta in elita. Managerul Mercedes a spus ca
'' trebuie sa mai gasim o secunda si sa contracaram si eventualele miscari ale celorlalti de pana la debutul sezonului''.

Boss-ul echipei Mercedes a spus in incheiere ca este multumit una peste alta de pregatirile realizate de teamul sau in aceasta iarna si ca nu are niciun regret in privinta volumului de munca depus la crearea si dezvoltarea noii masini.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0868 :: 17.78MB