No SSO cookie

Hamilton, multumit de numarul de tururi

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, multumit de numarul de tururi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton s-a aratat satisfacut la finele zilei a treia de teste de la Barcelona de numarul de tururi efectuate, britanicul spunand ca noua masina progreseaza vizibil.

 
 
Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton s-a declarat multumit dupa ziua a treia a sesiunii de teste de la Barcelona, declarand ca este un lucru extrem de pozitiv faptul ca a putut efectua peste 90 de tururi intr-o singura zi.

Hamilton l-a inlocuit pe Jenson Button duminica la carma noii masini McLaren si, in ciuda unor mici dificultati tehnice, a reusit sa duca la bun sfarsit 93 de tururi si s-a clasat al treilea in ierarhia celor mai rapizi piloti ai zilei, la aproape sapte zecimi de secunda de germanul Nico Rosberg.

'' A fost o zi buna. '' a spus Hamilton, cel care a adaugat: '' Ne-am concentrat pe programul nostru, am incercat sa facem cat mai multe tururi, sa ne imbunatatim fiabilitatea si sa intelegem mai bine noile pneuri Pirelli. Invatam din ce in ce mai multe pe zi ce trece. ''

Britanicul a recunoscut ca lucrurile nu au stat pana acum extraordinar pentru el si pentru echipa sa la capitolul fiabilitate, dar a spus ca inginerii au lucrat si lucreaza enorm pentru a rectifica problemele, lucru care incepe sa se vada.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1058 :: 22.18MB