No SSO cookie
Hamilton: Noua masina este in mod clar mai buna
Formula 1

Lewis Hamilton s-a declarat extrem de multumit de comportamentul noii masini McLaren la finele primei zile de teste de la Jerez, afirmand ca aceasta reprezinta un progres considerabil fata de monopostul de anul trecut.

Imagini (1) Data: 11 February 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Schumacher nu va fi mai bun in 2011
Formula 1

Lewis Hamilton a declarat ca nu crede in revenirea lui Michael Schumacher, cel care nu poate depasi cu mult performantele obtinute in sezonul 2010.

Imagini (1) Data: 8 February 2011 Comentarii (0)

Hamilton: E extraordinar sa revin in cockpit
Formula 1

Lewis Hamilton a fost extrem de entuziasmat la capatul primei sale zile de teste din 2011, declarand ca s-a simtit din nou ''ca acasa'' in momentul in care a pasit in monopostul McLaren Mercedes.

Imagini (1) Data: 3 February 2011 Comentarii (0)

Sutil il vede pe Hamilton campion mondial
Formula 1

Adrian Sutil, pilotul Force India, a declarat ca favoritul la castigarea titlului mondial al pilotilor in 2011 este Lewis Hamilton, datorita calitatilor sale, a pregatirii din iarna, dar si a echipei McLaren, una extrem de puternica.

Imagini (1) Data: 28 January 2011 Comentarii (0)

Di Resta, nerabdator sa se reintalneasca cu Vettel si Hamilton
Formula 1

Noul pilot britanic al echipei Force India, Paul di Resta, a declarat ca nu se teme de Lewis Hamilton si Sebastian Vettel, piloti cu care s-a confruntat in campionate mai mici de-a lungul timpului si cu care crede ca poate reinnoda o rivalitate foarte interesanta.

Imagini (1) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

Hamilton va testa primul noul McLaren
Formula 1

Lewis Hamilton va fi cel care va pilota pentru prima data noul model McLaren Mercedes in data de 10 februarie la Jerez, Jenson Button urmand sa faca si el cunostinta cu noua masina in ziua urmatoare.

Imagini (1) Data: 20 January 2011 Comentarii (0)

Hamilton da vina pe problemele personale
Formula 1

Lewis Hamilton, fostul campion mondial din Formula 1, ocupant doar al locului patru in 2010, a declarat ca problemele personale l-au impiedicat sa aiba performante mai bune in sezonul recent incheiat.

Imagini (1) Data: 28 December 2010 Comentarii (0)

Hamilton ia numarul 3 de la Button
Formula 1

Lewis Hamilton si Jenson Button au facut rocada de numere pentru sezonul 2011. Astfel, Button fusese initial anuntat cu numarul 3, iar Hamilton cu 4, situatia fiind pana la urma inversata de FIA.

Imagini (1) Data: 3 December 2010 Comentarii (0)

Hamilton, incantat de testele virtuale cu noul monopost
Formula 1

Lewis Hamilton, pilotul echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, s-a declarat satisfacut de primele imbunatatiri aduse monopostului de anul acesta in vederea crearii unei masini competitive, in ciuda faptului ca britanicul a testat pana acum doar la simulator.

Imagini (1) Data: 30 November 2010 Comentarii (0)

Hamilton, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Abu Dhabi
Formula 1

Cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Abu Dhabi a fost adjudecata de britanicul Lewis Hamilton, acesta fiind urmat in ordine de Sebastian Vettel, Fernando Alonso si Mark Webber.

Imagini (1) Data: 12 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1899 :: 18.84MB