No SSO cookie

Sutil il vede pe Hamilton campion mondial

voteaza
(0/ 0)
Sutil il vede pe Hamilton campion mondial
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Adrian Sutil, pilotul Force India, a declarat ca favoritul la castigarea titlului mondial al pilotilor in 2011 este Lewis Hamilton, datorita calitatilor sale, a pregatirii din iarna, dar si a echipei McLaren, una extrem de puternica.

 
 
Recent confirmatul pilot de Formula 1 al echipei Force India, germanul Adrian Sutil, a declarat ca Lewis Hamilton, bunul sau prieten, este extrem de motivat in a obtine titlul mondial in sezonul 2011.

Hamilton, campion mondial in 2008, s-a aflat in duelul pentru titlu in sezonul trecut pana spre final, dar a trebuit sa se multumeasca doar cu pozitia a patra in ierarhia generala a pilotilor. Cu toate acestea, britanicul s-a supus unui regim de antrenamente foarte dur pe durata iernii, pentru a se asigura ca va rezista unui sezon extrem de solicitant, iar cu ajutorul unei masini noi McLaren imbunatatita, ar putea ataca un al doilea titlu al carierei.

Sutil l-a caracterizat pe pilotul britanic ca pe unul extrem de talentat, motivat si capabil de lucruri mari. De asemenea, germanul crede ca Hamilton va beneficia si de sprijinul unei echipe McLaren extrem de puternice si ca, in acest fel, este principalul favorit la obtinerea titlului mondial.

Adrian Sutil a vorbit si despre noul sau coechipier de la Force India, Paul di Resta, de care a spus ca nu se teme, in conditiile in care acesta este debutant, in timp ce el are nu mai putin de patru sezoane intregi in spate. De asemenea, germanul a declarat ca spera ca cei doi sa conlucreze cat mai bine si sa ajute echipa sa progreseze.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0953 :: 17.78MB