No SSO cookie
Hamilton, incantat de calificarile de la Melbourne
Formula 1

Lewis Hamilton, ocupantul locului secund in calificarile din Australia, s-a declarat incantat de evolutia masinii McLaren, dorind sa felicite inginerii echipei, cei care au reusit sa provoace un progres extraordinar al noului monopost.

Imagini (1) Data: 26 March 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Red Bull nu va domina Formula 1
Formula 1

Lewis Hamilton a declarat ca nu crede ca Red Bull poate sa ramana in fruntea Formula 1 multa vreme si ca mai devreme sau mai tarziu echipele cu traditie, precum McLaren si Ferrari, ii vor detrona pe cei care sunt '' o companie de bauturi, si nu un constructor de masini''.

Imagini (1) Data: 22 March 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Vreau mai mult de doua titluri
Formula 1

Lewis Hamilton spune ca nu vrea sa se opreasca la unul sau doua titluri mondiale si ca isi doreste sa devina cel mai bun pilot de Formula 1 al generatiei sale.

Imagini (1) Data: 20 March 2011 Comentarii (0)

Horner: Hamilton este un pilot extraordinar
Formula 1

Christian Horner a declarat ca Lewis Hamilton este unul dintre cei mai buni piloti din Formula 1 in acest moment si ca cel mai probabil nu se va multumi cu inca un sezon mediocru la McLaren, in acest fel trimitand semnale destul de clare ca Red Bull l-ar dori pe britanic alaturi de Sebastian Vettel.

Imagini (1) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

Simon Fuller este noul manager al lui Hamilton
Formula 1

Pilotul britanic Lewis Hamilton va fi reprezentat de compania de management a lui Simon Fuller incepand cu acest sezon, campionul mondial din 2008 hotarand sa nu mai colaboreze alaturi de tatal sau in viata profesionala.

Imagini (1) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Nu suntem suficient de buni pentru a castiga
Formula 1

Lewis Hamilton a continuat previziunile sumbre cu privire la sansele echipei sale, McLaren Mercedes, de a obtine performante bune in acest sezon de Formula 1 si a declarat ca nu crede ca el sau Jenson Button au vreo sansa la titlul mondial la piloti.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Noile pneuri vor face masinile mai lente
Formula 1

Pilotul McLaren Lewis Hamilton este de parere ca pneurile Pirelli vor incetini semnificativ masinile de Formula 1, facand competitia mai putin captivanta pentru piloti, dar mai echilibrata si poate mai interesanta pentru spectatori.

Imagini (1) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

Alonso, acuzat ca a incercat sa-l saboteze pe Hamilton
Formula 1

Fernando Alonso este acuzat intr-o carte nou aparuta in Marea Britanie ca ar fi incercat in mai multe randuri sa-l saboteze pe Lewis Hamilton atunci cand cei doi erau coechipieri la echipa de Formula 1 McLaren Mercedes.

Imagini (1) Data: 27 February 2011 Comentarii (0)

Hamilton, multumit de numarul de tururi
Formula 1

Lewis Hamilton s-a aratat satisfacut la finele zilei a treia de teste de la Barcelona de numarul de tururi efectuate, britanicul spunand ca noua masina progreseaza vizibil.

Imagini (1) Data: 21 February 2011 Comentarii (0)

Alonso: Hamilton este cel mai rapid pilot din F1
Formula 1

Fernando Alonso a avut numai cuvinte de lauda pentru toti adversarii sai din Formula 1, cel mai bine privit de iberic fiind Lewis Hamilton, cel care este considerat cel mai rapid pilot al momentului in Marele Circ.

Imagini (1) Data: 15 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1478 :: 15.28MB