No SSO cookie

Hamilton, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Abu Dhabi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Abu Dhabi a fost adjudecata de britanicul Lewis Hamilton, acesta fiind urmat in ordine de Sebastian Vettel, Fernando Alonso si Mark Webber.

 
 
Lewis Hamilton, pilotul McLaren Mercedes, a reusit in a doua sesiune a antrenamentelor libere de la Abu Dhabi sa creasca si mai mult tensiunea creata in jurul ultimei etape de Formula 1 a sezonului. Britanicul a reusit sa obtina cel mai bun timp, dupa ce in prima sesiune se clasase pe locul doi.

Hamilton a demonstrat astfel ca se poate impune pe circuitul Yas Marina si ca mai poate spera la titlu, chiar daca se afla in acest moment la 24 de puncte de liderul clasamentului general, Fernando Alonso. Britanicul a obtinut timpul de 1 min, 40, 888 de secunde, fiind urmat la doua zecimi si jumatate de secunda de Sebastian Vettel si la aproape jumatate de secunda de Fernando Alonso.

Celalalt candidat la titlu, Mark Webber, n-a avut nici el o evolutie rea, clasandu-se pe patru, la doar o miime de secunda de Alonso. Robert Kubica a obtinut al cincilea timp, iar Felipe Massa s-a clasat pe locul sase.

La capitolul surprize placute pot fi mentionati rusul Vitaly Petrov, al saptelea timp, italianul Liuzzi, clasat al noualea sau Adrian Sutil, care a obtinut al 13-lea timp. De partea cealalta, surprizele neplacute au fost evolutiile lui Jenson Button, ocupant doar al locului opt, Michael Schumacher, clasat pe 11 sau Rubens Barrichello, doar al 15-lea.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1353 :: 22.11MB