No SSO cookie

Hamilton, incantat de testele virtuale cu noul monopost

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, incantat de testele virtuale cu noul monopost
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton, pilotul echipei de Formula 1 McLaren Mercedes, s-a declarat satisfacut de primele imbunatatiri aduse monopostului de anul acesta in vederea crearii unei masini competitive, in ciuda faptului ca britanicul a testat pana acum doar la simulator.

 
 
Britanicul Lewis Hamilton s-a declarat impresionat de primele imbunatatiri aduse de inginerii echipei McLaren odata cu monopostul care va fi utilizat in sezonul viitor, intitulat MP4-26.

Monopostul inca nu a fost testat pe circuit, dar pilotul britanic a avut ocazia sa efectueze o serie de teste virtuale la simulatorul de la fabrica din Woking. Printre cele mai importante schimbari tehnice care vor avea loc in 2011 in Formula 1 se numara reintroducerea sistemului KERS si adaugarea unor eleroane posterioare reglabile pentru a facilita depasirile mai frecvente.

Hamilton a laudat din nou abilitatile inginerilor sai, declarandu-se convins de faptul ca McLaren va beneficia de cel mai eficient sistem KERS din Formula 1. Declaratiile lui Hamilton au fost dublate de cele ale coechipierului sau, Jenson Button, care, la randul sau, s-a aratat impresionat de modul in care s-a dezvoltat sistemul KERS la McLaren.


Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0856 :: 17.78MB