No SSO cookie

Hamilton da vina pe problemele personale

voteaza
(0/ 0)
Hamilton da vina pe problemele personale
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lewis Hamilton, fostul campion mondial din Formula 1, ocupant doar al locului patru in 2010, a declarat ca problemele personale l-au impiedicat sa aiba performante mai bune in sezonul recent incheiat.

 
 
Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton a dezvaluit ca unul dintre factorii care au cauzat evolutiile modeste din sezonul 2010 a fost reprezentat de problemele personale din viata acestuia. Hamilton a spus de asemenea ca isi doreste ca in 2011 sa se concentreze mai mult la ce se intampla pe pista si sa limiteze pe cat posibil ''interventiile factorilor exteriori''.

Cu toate ca Hamilton nu a vrut sa detalieze la ce fel de probleme personale s-a referit, se pare ca britanicul s-a referit la relatia profesionala cu tatal sau, care a fost managerul pilotului pana in acest sezon.

'' Viata mea personala si modul in care au decurs lucrurile legate de aceasta nu a fost cel mai placut si mai fericit mod posibil in ultimul an. Sa fii un pilot bun nu inseamna doar sa vii pe pista si sa pilotezi, trebuie sa existe o armonie in ceea ce priveste viata ta exterioara, trebuie sa fie lucrurile in regula in ceea ce priveste familia si prietenii tai, iar la mine aceste lucruri nu au fost foarte linistite in ultima vreme. '' a declarat cel care a incheiat sezonul 2010 doar pe pozitia a patra in clasamentul pilotilor.

Hamilton si-a incheiat confesiunea intr-un mod optimist, spunand ca-si doreste sa revina in elita mondiala din sezonul viitor si ca doreste sa fie mai puternic si sa nu se mai lase afectat de problemele marunte ale vietii de zi cu zi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1340 :: 22.04MB